![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | tello yu göndermez heralde schuster q7 ile birbirlerini iyi tanıyorlar. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bence gitmesi gerekenler zapo kesinlikle ve delgado, holoskoya 4-5 veren varsa satilir yerine süper bi golcü alinirsa iyi olur telloyu hoca beyendiyse diyecek biseyim yok, insallah gecen sezonki gibi 2 oynayip 5 yatmaz, tello oynadi zaman neler yapabildini biliyoruz tabata illa kalsin demiyorum ama bence bu sezon daha kalmali gibime geliyor, kendini bu sezonda gösteremese elimizde pufff demis olacak zaten
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (20-06-2010 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 23 Haziranda İdmanlar Başlıyor 26 Haziranda Takım Kampa Gidiyor . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bence yabancilardan telloyu hoca gonderir. nedeni ise hilbert ve quaresma tellonun mevkisi.hocamiz holoskoyu begeniyor ve bence yeni hocamiz bircok oyuncunun performanslarini ust duzeye cikaracaktir holoskonun tek eksigi gol vurusu ve bunuda hocamiz ona verecegi antremanlarla asacaktir. bobo nihat 2li forvetin yedegi holosko olabilir hatta nihati bile kesebilir holosko. ben sahsen holoskoyu cok begeniyorum gercekten yurekten oynuyor ve besiktasi yurekten seviyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |