![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | beyler hilbert büyük ihtimal sag beke alındı cunku quaresma geldi ve o varken takım 4-2-3-1 oynar. hilbert de bu taktikte ancak bek oynar. ama türk oyuncu almamız lazım. sag bekte yabancı olursa 8 yabancı oluyor ilk 11de | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ne sağbeki arkadaşlar ya ortasahanızda kime güveniyorsunuz anlayamadım ben bir sezondur yatan delgadoya mı bir maç var bir maç yok tello ya mı asıl bölgesi forvet olan çakma ortasaha Tabata ya mı ? Ortasahanın bütün yükü Ernst Necip ve Fink e kalcak ki onlar da aslında yeterli değil pas trafiğinin sağlanması için. Kesinlikle oyunu iki yönlü oynayan çok iyi pas yapabilen bir ortasaha adamına ihtiyacımız var. Ondan sonra ayağında top tutup etrafına pas açabilecek bir forvete ihtiyacımız var. Ondan sonra belki bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacımız var. Yoksa bu takımla sahada pas dolaştırma işini düzgün yapamayız bunu yapamayacağımız için karşı sahaya yerleşemeyiz baskı da kuramayız. Queresma bitirici oyuncudur Queresma bu paslaşmanın geleceği en son noktalarda olacaktır Queresma bu pas trafiği sağlanmazsa hiç birişe yaramaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | delgado yu ya yollamak ya da guvenmek zorundayız. senede 2 m alan bir oyuncuyu oynatmamak olmaz. tabii yerine guti gelecekse ayrı. tabata ve tello konusunda katılıyorum ikisi de yollanmalı bence. top tutacak bir forvet olarak boboya guvenmek zorundayız bence ya da yollamalıyız tabii. fink ve ernst'i satmadıkca orta sahaya oyuncu almamalıyız ki yabancı kontenjanında yer de yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | robinho nun da alınması lazım bence
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quaresma'yla Yetinmedik Robinho Yolda ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takviye gerekli bence hala. Forvete 1 yabancı oyuncu daha lazım bence. Sadece Bobo ile olmaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | iyi guzelde yabanci kontenjani nolcak su an 12 yabanci var (hilbert ve quaresma yi saydim) 2 tane gidecek zapo ve belli olmayan biri biz yabanci forveti kimin yerine alacaz hem bide 6 yabanci kuralli var sen 2 tane kulubede 2 tane tribunde koyacaksin , iste batuhan i arariz simdi gelde yanma ,denizli satirdi cocugu simdi turk forvet i miz yok(nobre yi forvet olarak saymiorum bile ) bide daha yabanci forvet alacaz , eger yabanci forvet gelirse holosko kesin yolcu dunya kupasindan sonra , tabata ve delgado ikilisinde birisi gidecek kontenjan boyle acilir anca | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence sol aciga birisini almak gerek, birde bobonun yanina iyi bir golcü ...nobreye verilen senelik 2,5 milyon euroya ismi olan tecrübeli birisi alinabilir, keske batuhan kalsaydi , denizli gelecegimizi satti da gitti ya helal olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |