![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
Beşiktaş'a karşı oynadığı futbolla siyah-beyazlı taraftarlardan alkış alan Berbatov taraftarlara teşekkür etti ![]() Berbatov, "Uzun bir sakatlık döneminin ardından iyi bir futbol ortaya koyduğum için çok mutluyum. Tribünlerde çok güzel bir ortam vardı. bizi centilmence alkışlayan Beşiktaşlı taraftarlara teşekkür ederim. Taraftarların oyundan çıkarken beni ayakta alkışlamalarını hiç unutmayacağım. böyle bir atmosferde futbol oynamak büyük bir şanstı" dedi. GERCEKTENDE uzun zaman böyel bi macta süper oyuncu GÖRMEDIM | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | vallahi ben bu adam bayer leverkusendende taniyorum, ve muhtesem birsey...yani tottenhamda karsimiza cikmasaydi leverkusen macinda cikip gollünü atacakti...muhtesem bir adam, ve acikcasi bizde alabilirdik, bence türkiyede oynardida....ama neyse.....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | adam belki iyi futbolcudur ama Baki'nin karşınında kalınca haliyle süper bi futbolcu oldu.. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |