![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Demirörenin gitmesi gerektiğine,6 yıl boyunca herşeyi yüzüne gözüne bulaştırdığına,Beşiktaş'ı ve Beşiktaşlılığı ayaklar altına aldığına herkesten çok inanıyorum...Kulübü ,içte ve dışta rezil etti..hemfikirim.. Ama ; kim olursa olsun "BEŞİKTAŞ BAŞKANI "'na şe......z diyemez..diyenler de kimse kusura bakmasın benim gözümde hiçtir.. Beyler ;Beşiktaş Başkanı demek; sen demek,ben demek, hepimiz demek.. hiçbir çapulcu ;bana "şe....z diyemez... Oldu o zaman..106 yıllık kulüpte,istenmeyene küfür edelim gitsin...hadi yaa... Daha dün gibi hatırlıyorum..S...git SEBA diye bağıran "ÇAPULCULARI" O film orada bitmeli idi...ama maalesef bu güne taşında... Demirören gidecek..gitmeli ..ama onunla birlikte..trübünlerden de gidecekler olmalı..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (05-11-2009 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |