![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | kardeşim taraftar davasında haklıyken kışkırtmalara gelerek küfüre hakarete başladı bu da taraftarı haksız duruma getirdi . Olmaz küfür ,hakaret ve bunun gibi ahlaksızlıklar biz Beşiktaş taraftarına yakışmaz ve yakışmıyor da itidalli olmak lazım kışkırtmalara gelmemek lazım protestolar küfürsüz bir şekilde yapılmalı . Taraftar da kongre de herkez kendi işini yapmalı bu iş itidalle çözülmeli dir camianın önde gelen isimleri artık saklanmamalı bu vaziyet 106 yıllık çınara ve taraftarlarına yakışmıyor . | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şaka bir yana kardeşim protesto tepki başka şey isyan etmek ortalığı yakıp yıkmak başka şey bunlara hiç gerek yok onun için bana ister kızın ister sövün ama sakin olmaya devam edecem . Gerçeği görmeye gelince merak etme kardeşim kör değilim sen ne görüyorsan aynısını bende görüyorum ama mantalite farkımız var .Konu _Blackseagless_ tarafından (06-11-2009 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |