![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
bu adami elestirip duruyorlar. Ama halimiz ortada ön libero Fahri ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kaç haftası kaldı klebersonun | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewet arkadasım klebersonun degerini anlamaya başladık herkes fahri ondan iyi yapar diyodu görüyoz oynadıgı maçları hep enine oynuyo ve basit paslar atıyo kleberson öle oynamak istese yani hep basit pas denemesi yapsa maçı top kayıpsız bitirir ama dikkat ederseniz klberson ince paslar atmaya çalısıyo ve hep dikine gidiyo bölede olunca pas hatası dogal olarak cok oluyo.herkes şimdi bana dün bir bugün iki diyebilir(fahri için)ama arkadaşlar bi futbolcu ısık vermeli misal arda gibi adama hiç sans tanımadılar ilk maçından son maçına kadar babalar gibi oynadı.yani diyecegim o ki fahriden boşuna umut bekliyonuz | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eleştirilen kleberson değil onu önliberoda tek başına oynatan tigana. korayla beraber müthiş bir ikili olurlar ama tek oynatıldığı zaman defansif anlamda takım aksıyo kleberson da eziliyo
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | katılıyorum sana markus korayla birlikte oynamalı kleberson | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |