![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o macdaydım ve en büyük küfürü yedi benden !
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilhan mansiz ve zapo cok farkli ilhan mansiz para icin degil arma icin formasini en iyi sekilde terletiyordu zapo ise aldigi para icin formasini en iyi sekilde terletiyordu gol sevinci kesinlikle abartiliydi belkide yanlisti ama en azindan ligin son macinda besiktasa karsi oynamak istemiyorum dedi belki sampiyonluk golü atabilirim diye bence buda bir dürüstlük
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Ahh mansızım ahh .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bakalım göreceğiz neler getirecek ilerideki günler..Ancak şu bir gerçek ki ikisi arasında dağlar kadar fark var..Gerçi kıyaslama bile yapılmaz Mansız ile Zapo arasında ama ..Ki bu hareketleri yapan Zapo Çifte Kupa Kutlamalarında Taraftara şirin görünmek için sahada ismi anons edildiğinde ordan oraya kosturup atmıştı kendini.. O zamanlar da gitmemek için yapıyordu bunları ama gitti..Şimdi göreceğiz bakalım..Benim düşüncem gönderileceği yönünde..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |