Alıntı:
Bazaarinönü´isimli üyeden Alıntı
M.Denizli geldiğinden beri kim hangi mevkiide oynuyor belli değil.Bu takım 2 sene evvel böyle miydi kötü oynuyorduk yine belki ancak herkes kendi mevkiisinde kötü oynuyordu. Sen gidip Telloyu sol açıktan forvet arkasına, Boboyu santrafordan sol açığa, Yusufu forvet arkasından sol açığa, İ.Kaşı stoperden sağ beke, Ekremi sağ bek/kanattan ön liberoya, Holoskoyu santrfordan sağ açığa koyarsan oyuncuların gerçek performanslarını göremessin ki? Ocakta kimin gönderileceğini seçmeden evvel önce herkesi kendi mevkiisinde son bir kez izlemek lazım. Tello geçen sene böyle miydi,Bobo geçen sene böyle miydi? He koyarsın adamları kendi mevkiilerinde Tello umursamaz davranı$larına devam ederse satarsın Telloyu 4-5 milyone(veren olursa tabi o parayı) onun yerine gidersin Sevilladan Diego Capeli alırsın(bonservisi 12m€ civarı).Satarsın Boboyu alırsın Pavlyuchenkoyu(11m€ civarı).Bunların yanında Finki,Zapoyu ve Nobreyi(yabancı olmasa da) satarsın.İyi bir sağ kanat alırsın.Tabi bir de kaleci. (Kaleci) Ekrem(Rıdvan)----Sivok(İ.Kaş)----Ferrari(İ.Toraman)----i.Köybaşı(İ.Üzülmez) ---------------------------Ernst(Necip)----------------------------------- İyi bir sağ kanat(Nihat)-------------------------------(D.Capel)------ --------------------------------Delgado(Tabata)----------------------- -------------------------Batu(Holosko)-----------------Pavlyuchenko----- gibi de sağlam bir 11in olur. |
Konuyu ben acmistim ilk yaziyi okumadiginiz belli.Ben teknik taktikten degil zorunluluktan hangi yabanci gitmeli diye sordum.Delgadonun sozlesmesi ocakta aktif hale gelince 9 yabancimiz olacak.Bir yabancinin gonderilmesi gerek.Konu bu duruma istinaden acildi.