![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihattan önce takımdan gitmesi gereken çok kişi var arkadaşım buraya gelipde böyle provakasyon yapma...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali Kuçik Erkan ve Q7 iyi oynadılar gerçekten Q7 yaptığı hareketlerin yanı sıra kaptırdığı topların peşinden de gitti oldukça istekliydi umarım hep böyle devam eder. | ||
| | |
| | #5 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | q7 hem hem top oyuyor hem basıyor işallah böyle devam eder.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #6 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | nihat tan ne istiyorsunuz ya ? ondan önce gönderilecek çok adam var . q7 ilk maçta çok iyi bir izlenim verdi fakat beraber oynadıkları oyuncularında ona ayak uydurması gerekiyor delgado -bobo -nihat v.s bunları uyguladılarmı quaresma çoşar çoşturur .. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | q7 ve delgado'yu gördünüz, nihayet delgado'nun dilinden anlayan biri çıktı ..
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tabi senin futboldan ne beklediğine ve ne izlediğine bağlı, 90'ların futbolu yok artık şunu anlayın ya, kime konuşuyoruz ki adam ağzıyla kuş tutsa yaranamaz size..
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
çok güzel söylemişin 90 lar futbolu yok artık bir oyuncu ne kadar oyunun içindeyse ne kadar mücadele ediyorsa öyle varolabilir oyunda ya da Queresma gibi inanılmaz yeteneklere sahip olmanız lazım ki tolere edilebilsin ki bi takımda bir Queresmadan fazlası da bugünlerde futbol adına büyük risk. Bunu Arjantin Almanya maçında gene görmüş olduk. Delgado lu Queresma lı Nihat lı Bobo lu bir ilk 11 le Beşiktaş ilk 3 e zor girer o zaman beklediğimiz de izlediğimiz de bişey kalmaz ortada bana göre. Delgado maçın sıkıştığı anlarda çok iyi bir alternatif olabilir ama kesinlikle Beşiktaş ın as oyuncusu olmamalı. Delgado nun bana yaranmasına da gerek yok forum geçmişini kurcalarsam sana onu zamanında nasıl deli gibi savunduğumu da gösterebilirim ama anladım artık ona güvenmekle Y.D. ye güvenmek arasında hiç bir fark yok dengesiz futbolcu bu onu sevmediğimi göstermez Beşiktaş ı sevdiğim için böyle söylediğimi anlaman lazım. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |