![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Tepki Devam Etmeli mi ? | |||
Evet / Yönetim Gidene Kadar Devam Etmeli | ![]() ![]() ![]() ![]() | 44 | 93,62% |
Hayır / Yönetimin Yaptıklarına Göz Yumulmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 6,38% |
Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | O Hayır diyen 1 kişi benim ![]() Mehmet abi şıkları öyle bi yazmışsın ki okuyanlar isteselerde hayır diyemezler ![]() Göz yumulmalı falan :P Her neyse bence Fener maçında kesinlikle bu krizleri bi kenara bırakmalıyız sonrası Allah kerim. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | SEN KİMSİN Kİ SENİNLE AYNI GÖRÜŞTE OLMAYANIN BEŞİKTAŞLILIĞINDAN ŞÜPHE EDECEKSİN BENİM BEŞİKTAŞLILIĞIMA HİÇBİR BABAYİĞİT LAF EDEMEZ TAMAM MI!!!!!!!!! BENCE ANKET EKSİK OLUŞTURULŞMUŞ BİR ŞIKTA DAHA KONABİLİRDİ MESELA; takıma daha çok zarar verdiği için kongreye kadar durdurulması olabilirdi ayrıca kongreye kadar iki ay kala yönetimde istifa etmeyeceğine göre bu protestoları başka bir şekilde dile getirilmesi görüşündeyim önümüzde beş hafta var belki ligin ilk yarı bitiminde liderlik koltuğunda olcağız neden olmasın
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki protesto edilmeli..en doğal hakkımız ancak küfürsüz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demirören gidene kadar etmeli bence
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Yani ilk yarı sonunda lider olmamız halinde yönetim başarılı mı diyorsun şimdi?Bırakalım bu işleri..6 Senedir burada Demirören'e yeri geldiğinde çok ima edildi Başkanlık makamına yakışmayan hareketlerde bulunduğu sözünde durmadığı Gideni arattığı..Ne oldu?Bir faydası oldu mu?Olmadı.. ''Bir laf vardır Hak ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı...'' Hala savunmayalım farklı şekilde ifade edelim düşncesini..Olmuyor..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' Konu dogan_cordoba tarafından (13-11-2009 Saat 20:06 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede devam etmeli Denizli maçında taraftar dövdürürken rahat rahat oturup maçı izleyen Yıldırım Demirören yeterr tezahuratında hanımı ile gülücükler saçan aklışlayan taraftarı kışkırtan Volfsburg maçında taraftarın ş.... siz demesine (bence denmemesi gerekiyordu) Hepinizi bitirecem Allah cezanızı versin diye tepki gösteren başkanı istemiyoruz artık bir taraftarında bir sabrı var | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |