![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Anketimiz: Tepki Devam Etmeli mi ? | |||
| Evet / Yönetim Gidene Kadar Devam Etmeli | | 44 | 93,62% |
| Hayır / Yönetimin Yaptıklarına Göz Yumulmalı | | 3 | 6,38% |
| Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
| | #2 | |||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Bazı olumsuzlukların meydana geldiğini belirttiğimizde de ''efendim onlar bizi yıpratmak isteyenler densin''..Yok efendim oyle şey..Protestolar devam etmeli ben eminim ki son gelişmelerden sonra edecektir de.. Burada benim amacım kimseyle polemiğe girmek değil ki zamanında moderatörlük de yapan üye olarak bana yakışmaz..Sadece içimden geldiği gibi konuştum üzerine alınan varsa beni bağlamaz.. Herkese Saygılar..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' Konu dogan_cordoba tarafından (14-11-2009 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Beşiktaş ;bu ülkenin en saygın sosyal gruplarından biridir ve mevcut tüzüğü ile idare edilir..o tüzük gereği de ;yönetimler üç yılda bir kongrede seçilir..Yani ;en üst organ genel kuruldur..Trübünde istediğimiz kadar ,istediğimiz şekilde protesto edelim sonuçta kongredeki parmak hesabına kalır iş..inşallah;kongrede sağduyu kazanır ve Beşiktaşı yarınlara taşıyacak iyi bir yönetim gelir.. Saygılar..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |