Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
o söz şöyle olmasın " Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"...valla bravo !...iyi fikir ya..ben sana başkanın adresini vereyim gidip dalıver kafa göz allah ne verdiyse..iki tane de bizim için geçiriver.. |
Peki o zman 2-3 hafta önce tribüne eşiyle dostuyla çoluğuyla çocuğuyla gelip beklenmedik bir anda BJK'li olmayanlar tarafından dayak yiyenler ne olacak?Madem bu kadar kolay bu işi yapmak taraftar sesini çıkarmadı mı verilen sözler yutulsun,soylenenler unutulsun,kendi işyeri gibi 106 yıllık çınarı yönetsin yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmaya kalktığımızda tribünün sesine kulak verilmesin ardından protesto tüm tribune yayılınca dikkat çeksin var mı boyle bir olay?
Bazı olumsuzlukların meydana geldiğini belirttiğimizde de ''efendim onlar bizi yıpratmak isteyenler densin''..Yok efendim oyle şey..Protestolar devam etmeli ben eminim ki son gelişmelerden sonra edecektir de..
Burada benim amacım kimseyle polemiğe girmek değil ki zamanında moderatörlük de yapan üye olarak bana yakışmaz..Sadece içimden geldiği gibi konuştum üzerine alınan varsa beni bağlamaz..
Herkese Saygılar..