![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor !
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar Yorumlarınıza Dikkat Edin Birbirinizi Kırıcı Sözler Kullanmayınız .. İyi Forumlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Denizli geçen senede attı tuttu ama bu sene atıp tutmak kolay değil karşında 2 rakibin var bu sene hoca sözlerine dikkat et...
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Maalesef medyamiz daki muhabirler Denizliye dogru sorulari soracak cesarette degil.Kendi sahasinda 7 gol atmis Trabzonun nesinden bu kadar korktun,Ibrahim Toramana yer acmak icin sistem degistirmeye degermi,takim CSKA maci disinda Sampiyonlar liginde nicin hic pozisyona giremeyip iyi oynar gibi gozukme cabasindaydi gibi sorulari soracak muhabirlere Denizli zaten roportaj vermez. O yuzden cesaretli sozler soylenmis gibi gozuken ama danisikli dovus olan bu gibi roportajlara karnim tok.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mustafa Denizli`nin kendisi hakkında sert açıklamalar yaptığı Sergen Yalçın sessizliğini bozdu. Kime nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Mustafa Denizli`nin "Eğer eleştirilerinde çizmeyi aşarsa, onu o çizmeye koyarım" sözleriyle eleştirdiği Sergen Yalçın, tecrübeli hocanın böyle konuşmasına anlam veremediğini söyledi. Kartal`ın A2 takımını çalıştıran Yalçın, "Açıkçası Mustafa Hoca`nın bu konuşmasına şaşırdım. Herhalde ağzından kaçtı. Ben kime nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Beşiktaş`ta Mustafa Hoca`nın altında çalışıyoruz. O bizden de sorumlu. Kendisine karşı saygısızlık yapmam söz konusu değil. Yapmam da; aynı zamanda büyüğüm çünkü. Beni tanıyan tanır. Ancak yorumlarımı ayrı tutarım, istediğimi söylerim" diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Şimdi sayın Demirören taraftarı 6 yıl sonra kendine cephe aldı diye taraftarla uğraşacağına bu kepazelikle uğraşmalı bence.. Tek kelimeyle dingonun ahırıvari hareketler.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |