![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | rest çekmiş keşke daha önceden çekseydin de belki biraz daha önce kurtulurduk senden... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| | ||
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Benim BEŞİKTAŞ kalesinde şimdiye kadar seyrettiğim en kötü kaleci. Yan toplar sıfır, cepheden çok iyi değil, topu sürekli kaçırıyor, topu oyuna sokamıyor, yer tutamıyor.Kısacası bana göre 2. ligde belki top oynar. Hala ona destek vermeye çalışan bazı taraftarlarıda anlamıyorum bu adamın neresini destekliyorlar anlamak mümkün değil.BEŞİKTAŞ ım bu takımı hiç bozmadan bakiyle bu kaleci bozuntusunu değiştirip onların yerine iyi bir kaleci ve defansın ortasına iyi bir adam alsa takım mükkemmel olacak. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya onun maça çıkmaması bize yarar,çıkarsn tigana ramazanı bakalm o zaman runjeyi arayan war mı...ne sanıo bu kendini bulunmaz hint kumaşı mı???
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | pletikosa In Runje Out
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Runje için devre arasına kadar sabredilmesi taraftarıyım. şunu kabul edelimki Runje Ramazandan da Murat şahinden de daha iyi. hatta bu süre içerisinde belki uyum sorununu da atlatabilir ama Tigana o kadar çok yanlış yapıyorki ortasahada oyuncu tercihleri ve Baki ısrarıyla takım çok pozisyon verip kötü sonuçlar aldıkça Runjeye yapılan suçlamalar da artıyor. Tottenham maçında gollerde çok fazla hatası yoktu ama klasikleşen topu oyuna geç sokması, oyunun temposuna göre hareket edememesi ve taraftarla diyaloğa girmesi hiç hoş hareketler değildi.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |