![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Son 10 maçın 8'ini kazanan araya bir de ManU galibiyeti ekleyen takımıma güveniyorum. Eleştirilen yanları var, ki eleştiriyoruz da. Ancak yıkıcı ve yapıcı ayrımını yapabildiğimiz sürece sorun yok. Kimsenin "Allah belasını vermesin" ya da "aldığı paralar zehir zıkkım olmasın" Çünkü 2 kupaya bu arkadaşlarla gideceğiz. Alamazlarsa canları sağolsun, bu formayı haketmeyen hakettiği yere gider. Hakedenler gelir. İddaam da kararlıyım 31-32. hafta şampiyonluğu garantileriz.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Bu sene şampiyon olacağız,çünkü temmuzda form tutan hiçbir takımın ilk 10 hafta süper olmadığı, ikinci yarı ise başarılı olduğu bir lig görmedim. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Bu sene ise biz formumuzu yeni kazanıyoruz, bir kendine güven sorunumuz var, onu da Denizli aşacaktır. Sene başından beri bunu söylediğim için "değişik" yorumlar oldu ama olsun. Eminim şampiyon olduğumuzda o arkadaşlar da bizden çok sevineceklerdir.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |