Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Dediklerine bir olcude katiliyorum.Fakat sene basindan bu yana pozisyona girip gol uretememe sorununu yasiyoruz.Son 2 maci almis olsaydik bile bu sorun gormezden gelinmemeliydi.Bobo ve Nobreyle bu kadar oluyor.Arkadaki 10 numaralarda vasat adamlar.yenmemiz yada yenilmemiz bu gercegi degistirmiyor.Amator olarak top oynadigimdan biraz antenman isini bilirim.Dervre arasi hazirliklariyla sezon basi kampi ayni olmaz.Arada yapilacak yukleme zararlida olabilir.Bu konuda yinede isi ehillerine birakmali.Sonucta anrenman farkli bir bilim.
Saydigin isimlerden Delgado disindakiler iyi bir hazirlik donemiyle takima katkilari olacak isimler.Bunada itirazim yok.Fakat bana gore bu oyuncularin cok formda olusuda gol problemini cozmez. |
Aslında aynı şeyleri söylüyoruz...bu sene ilk beşteki takımlara bakarsak pasaj pasaj da olsa en olumlu futbolu biz oynadık..ancak gol atamadık..Ben de biraz oynadım..2.ligde ve amatör kümede.. ve santrafor oynadım kendi çapımda..inan dostum olmadı mı olmuyor..kimi sezon orta sahadan vurduğum girdi,15-16 gol oldu ,kimi sezon allah inandırsın giren topu çıkardım

..Beşiktaş ta böyle bir sezon yaşıyor...ayrıca B Antrenör ve Monitor kursunu da bitirdim..Devre arasında yükleme yapılır ama tabii ki sezon başı gibi olmaz..4-5 günlük pasif istirahat(izin) sonrası bir kaç günlük rejenerasyon idmanları sonrası düşükten yükseğe yüklemeler yapılır ama ;kısa tutulup hemen çabukluk ve taktik antrenmanlara geçilir..son hafta ise tamamen taktik antrenmanla geçer..Laktat ölçümleri de bu idmanların dozunu belirleyecektir..Ama hepsinden önemlisi ;tüm takımın mental olarak da resetlenmesi gerekmektedir..Ayrıca ben 10 numaralara da belbağlamanın doğru olmayacağını düşünüyorum..eğer iyi bir form yakalarsa Delgado nun iyi işler yapacağını da düşünüyorum..en azından umut ediyorum..