![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Delgado kasığından ameliyat olduğunda, teknik direktör Mustafa Denizli yaratıcı bir oyuncu istediğini yönetime bildirmişti. Tecrübeli hocanın, Başkan’dan talebi kelimesi kelimesine şuydu: Koşan ve üreten bir yıldız almalıyız. 10 değil, 10.5 numara olmalı... Transfer dönemi kapanırken, Delgado sözleşmesinin askıya alınmasına razı oldu, saatler içerisinde birçok isim gündeme geldi. Başkan Yıldırım Demirören kararını verdi ve Gaziantepspor’un Brezilyalı yıldızı Rodrigo Tabata’yı 8 milyon Euro’luk bonservisle Siyah-Beyazlı renklere kazandırdı. Gözden düştü Tabata’nın sahadaki performansı, 8 milyon Euro’luk bonservisini gölgelemeye yetmedi. Siyah-Beyazlı takımın orta sahadaki beklentilerini karşılamak bir kenara, Sambacı ilk 11’de bile forma giymekte güçlük çekmeye başladı. Matias Delgado’nun ocak ayında takıma döneceğini müjdeleyen teknik direktör Denizli’nin, Tabata’yı gönderilecekler arasına koyduğu iddia ediliyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabatayı devre arasında gönderecek cesarete sahip olduklarını sanmıyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bende sanmıyorum abi, ama Demirören şöyle bir şey yapabilir seçim öncesi...Tabata'yı gönderip, onun 8 milyon €'sunu da cebimden veriyorum gibi bir şeyler diyebilir...Bunu Beşiktaşlı biri demişti ama unuttum şimdi, hakkaten bunu yapabilir Demirören, meşhurdur böyle şeyleri!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
beşiktaş bu adamın deneme tahtası mı
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet abi aynen, bu Demirören'e bağlı olduğumuzu bir kez daha kanıtlar işte...Gelirimiz yok, Demirören'in cebinden gidiyor paralar!..Abuk sabuk transferler yapar, kulübü kendine borçlandırır, sonrada benim bu kadar alacağım var der...Beşiktaş'ın ondan alacağı var aslında ama haberi yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Al Delgadoyu vur Tabataya. Ne çabuk unutuldu ne zaman dondurulacak bu adamın sözleşmesi diye heyecanla beklediğimiz zamanlar. Tabi yerine beklediğimiz adam Tabata değildi, o ayrı. Ama benim için ikisinin bir farkı yok.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Maalesef Deneme Tahtası . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence gönderecekler yd de çıkıp bütün maliyetini ben üstleniyorum diyecek bu arada tabata delgado nun nefesini ensesinde hissediyormuş dua etsin sadece nefesini hissediyormuş yakında daha fazlasını da hissedebilir (başka şeyleri de)
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |