Alıntı:
Lucas Kenny´isimli üyeden Alıntı
bize gol atıp saygısızlık etmedi . helal olsun zapo profesyonelliğin gereklerini yaptın |
golü attiktan sonra tribünlere kosup poposunun üstüne atlayarak yerde kaymasi gayet dogal öylemi.alin size nasiul gecirdim dedi resmen,ama bu gayet dogal öylemi?ben sahsen iyiki göndermisiz diyorum,ferraninin sol ayagibile olamaz.birara o bobonun kirmizi kart yedigi istanbul belediye macinda i akin bize golü attiktan sonra hizli kosup sevindi diye etmedigimiz küfür etmedigimiz hakaret kalmadi,halbuki erif bizden kovulmus ve abartili bir sevincide yoktu,ama bu zapo denen serefyoksunu evladi o size gecirdim dedigi takimin mali,aldigi maasin yarisini bjk veriyor,o taraftarin önüne nasil birdaha cikacak.ben demirören veya yeni yönetimin yerinde olsam takima tekrar cagirip paf takima yollarim,hadi bakalim bundan sonra orada gol atsinda öyle sevinsin.ister kizin ister hakli deyin ama alpay o hareketi yapti zapoda o hareketin nerdeyse aynini yapti.allah senin belani versin zapo denen seref yoksunu,necabukta bursali olmussun.ertugrul ise bjk li degildi hic olmadi.hic bir zaman ben bjk liyim demedi,israr edildi yinede ben njk liyim demedi.ben bjk yi seviyorum dedi durdu,bjk calistirirken bile ben bjk yi cok seviyorum dedi devamli.anlayacaginiz,ertugrul adam degil,türkiyede calismiyacam,yari sezonda bir takimi almam dedi bizden istifa ettikten sonra,okadar teklif yapildi gitmedi ama bursa edince hemen köpegin kemige atlar gibi atladi.neden peki?bjk ve bjk lilara kiciklik olsun diye.uyanin beyler,bizim bizden baska dostumuz yok.böyle sahte adam kiligindaki mahluklari ilah yapmayin