![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | macı ızlemedın sanırım ferrarı cıkıp yusufun gırmesı bundan otesı varmı bu havada nıhatın tellonun oynaması dha sayayım mı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O oynamasın bu oynamasın golü veya golleri kim atacak arkadaşım..Tello , nihat niye oynamışmış, kim oynayacak yerine..Hadi diyelim maça tellosuz,nihatsız başladı..O zaman neler yazacaktınız tahmin bile edemiyorum ?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bak ben nobrı hıc sevmem havayı bı gorduk bu hava nıhat tello hıcbısı yapamaz nobre ve ugurla baslamalıydı uguruda sevmem bu arada ama onlarla baslamalıydı bu havada bırde her zaman ondeyken ofansıf adam cıkar ugur gırerdı sımdı defansdan adam cıkıyor yusuf gırıyorr admlarda bu drumda atar gollerı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | maçı numaraılıdan sırılsıklam bir vaziyette izledim. ferrari çıktı (mecburen) toromanı stopere çekti ekremi sağa ortayada yusufu aldı. bunda ne var anlamadım topu ayağımızda tutamıyoruz diye ileride topu tutucak yusufu aldı. ben olsam ismaili alırdım orası ayrı.ama stopere adam alsa yada uğur incemanı bu seferde korkak diyeceklerdi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Sacmalama ya.. Stoperin sakatlanmis sen Yusufu oyuna aliyorsun hemde berbat bir zemine.. Topu onde tutuyum deyi Yusufu aliyorsun Boboyu felan cikartacaksin.. 2-1 ondesin defans cikart ofans bir oyuncu al.. cok sacma cok.. Yenilmemizin ana sebebidir !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya hocanın değişiklik hakkımı kaldı boboyu çıkarsın.hadi onu geçtik ferrari yerine kimi alsaydı uğurumu alsaydı. ozamanda kaybedince farklı şeyler söylenicekti. yok efendim uğurda ne buluyosun yok efendim korkak oynatıyorsun yok skorun üstüne yatıcağına 3 ü atmayı düşünse kazanırdık vs. en iyi defans hücüm yapmaktır bizim ileride topu tutucak adamımız yok attığımız her top geri geliyor adamda topu tutsun diye aldı iş yapmadı mantık yanlış değil. en azından bu maçta hocaya yüklenicek bişey yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |