![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ferrari; shusterin oyun sistemine uymadığını anlamışızdır bu maçta..gitsin nihat; ona verilen paralar acıyorum çok değişmiş yürümesi,koşması,mimikleri bana tuhaf geliyor..gitsin delgado; oynadğı hiç bir sezonda takıma lider olamadı..pas hataları hep üst düzeydi..çok kötü gitsin hilbert ; holoskoyu asla değişmem sıradan bir topçu gitsin nobre ; top oynamyı unutmuş gönderilsin erhan; shuster nasıl tahammül ediyor anlamış değilim ,hücüm da yok defasnda yok sadece iyi niyetle mücadele ediyor ...gitsin shuster rotasyon yapmak isteyebilir anlayabilirim ama ilk önce 3-5 maç aynı kadro ile oynayıp sistemi oturtması lazımdı .. birde ; shustere ibb nin ne kadar tehlikeli bi takım olduğunu anlatmamışlar ...her sezon büyük takımların ne kadar zorlandığını felan filan sonuçta bu yenilgi hatalarımızı anlayabildiysek hayırlı bi yenilgi idi.. ben ilk yarıda ikinci yarıdada son yıllarda herhangi bi takımı baskı altına aldığımızı hatırlamıyorum..geleceğimiz parlak
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
listeye holoskuyu, tabatayi ve finki ekleyebilirsin Konu kartal-66 tarafından (22-08-2010 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Holosko geldiğinden beri 1 dönem asıl mevkiinde oynadı.. Manisadan geldiği ilk dönem, ligin ikinci yarısıydı.. Nobre ile mütiş oynuyorlardı çift forvet.. Ama ondan sonra hep sağ açık olarak kullandık dün de pivot forvet.. Holosko'dan en az verim almak için bütün taktikleri denedik aslen..
__________________ B | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya adamı aydın karabulutu gönderebilmek için aldılar yahu sen aydın gibi bir adamı yolladın bu adamı aldın, evet denizli takmış sanırım kafayı,batuhana da takmıştı kafayı bu adamada taktı,böyle oldu,mesela denizli q7 e de kafayı takabilirdi ve kalkıp fenerden bilicayı alabilir,stüne para artı q7 verebilridi belkide.o dönemde böyle seyler oldu | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Holosko ve Nihat daha iyi olabilirler de , bu Delgado gibi halı saha topçusuna ve bu Erhan gibi son derece yeteneksiz , futbol tabiriyle kazmaya nasıl dayanaıyor , nasıl oynatıyor anlamış değilim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya Volkan kardeşim holoskoya bişey demiyorumda ama şu Nihat olayına asla katılmıyorum. Nihat yıllık 7 trilyona imza atıyorsa, taraftar onu rezil geçen bir sezondan sonra hala bağrına basıyorsa artık karşılığında gerekirse sahada ölecek | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bende anlamış değilim İspanya gibi ligde 80 e yakın gol atmış gol krallığına oynamış bir adam nasıl bu halde ? Sistemden mi oynayamıyo ? yanlış yerdemi onuyo , psikolojikmi sorunu ? yoksa pilimi bitti anlamış değilim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bu bahsettigin oyuncularin hepsini biranda yollayamazsin,bu isler 15kisi gönderip yeni bir 15kisi almakla olmaz.mesela bu sezon serdar özkan,tello nun yaninda erhan,ugur,delgado,yusuf ve tabatayi yollamak gerekirdi,sezon sonundada yine bir 4 oyuncu daha gönderilirdi.tabiki yerlerine daha iyilerini almak sartiyla.yoksa delgado,bobo,holosko,tabata,fink,nobre,ugur,erhan, ekremi biranda göndermek olmaz.bu benim fikrim. | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |