![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gerçekten çok güzel bir yazı yazmışsınız.Gerçek taraftar olarak bizimde hatalarımız olmuştur belki ama Beşiktaşımıza yapılan yanlışların yanında taraftarın suçu o suçu işleyenlerin yanında bir hiçtir.Günlük başarıla kapılma konusunda ise seninle aynı fikirde değilim bu taraftar acıysa acıyı bal eylemesinide bilir biz 14-15 sene şampiyon olmamış olsakda bu sevdadan vazgeçmedik vazgeçmeyizde ve Demirören gider gitmez emin olamasamda seçimlerde olası bir başkanlığı kazanacak olursa gerekli tepkiler fazlasıyla gösterilecektir eminim ki..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ne yapmamiz gerekir diye sorarsan inan bi fikrim yok.Ama sunu cok iyi biliyorumki birseyler yapmamiz gerek.
__________________ YETER!!! | |||
| | |
| | #3 | |||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #4 | |||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Simdi benim dedigim testi kirilmadan onlem almak.Demirorenin yeniden secilmesi durumunda kulubun dusecegi kaosa engel olmak icin simdiden yollar aramak.Bu asmak,kesmek, kufur etmek degil.Hicbir mesele boyle cozulmez.Ne yapmaliyiz dersen bir fikrim yok.Ama mutlaka yapilacak birsey olmali. Bu arada taraftarin icinde de belli rant gruplari var.Bir yandanda bu engellenmeli. Normal sartlarda taraftarin bu tur islere girmesi kabul edilemez.Ama taraftara gelene kadar tum birimler sorumluluklarini yerine getirmeyip gorevlerini kotuye kullaniyorsa,taraftar bir seyler yapmali. Peki Ne yapmali? O konuda bir fikrim yok. Iki ucu pis degnek.
__________________ YETER!!! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |