![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hersey para mi? Hadi dertörenin 2.500 satilik oy olsun..Geri kalan 10.000 de dertören mi oy verecek.. Dertören bitmistir sadece satilik oylarla kazanmaya calisiyor ve bunu artik basaramicaktir..Neden böyle negatif düsünüloyr `?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Besiktasta iktidar pek kaybetmez.Senin satilik diye tabir ettigin oylar tahmininin cok cok uzerinde.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eee cok cok üzerindeyse neden secime giriyoruz..ne icin bu palavra.. Besiktas Jk adi degisin Demirören Jk olsun..nasil olur ![]() Ciddi sölyorum... Secim günü gelsin de dertler bitsin..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat Aksu'nun listesi zayıf değil arkadaşlar listede ki isimlerin çoğu kurmay Y.D'nin yönetimlerinde ki gibi subaylardan oluşmuyor. Kaldı ki Y.D'nin listesinden sadece Kenan Öneri biliyorum ben başka isim açıklandımı ki ? Beşiktaş'ın başına zengin başkandan çok akıllı başkan ve yönetimi gerekli. Kulubun zaten bir geliri var o geliri yükseltebilmek ve çevirebilmek önemli olan. Y.D'nin çok parası vardı çok transfer yaptı da ne başarı elde etti ? O paraları da cebinden vermedi kulubun kasasından çıktı o paralar. Kongre üyeleri taraftarın istemediği bir ismi yine seçecek olursa bu defa yaşanabilecekleri tahmin edemiyorum. Hakkımızda hayırlısı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zaten bizi de bu grupçular yakmıyor mu gözgöre göre tüm futbol tarihindeki en beceriksiz yönetimi yine sececekler.. kim gelse bunlar kadar kötü olamaz ben bir tek Seba ruhuna güveniyorum, eger o ruh düzelirse ve Metin Keçeli adaylık acıklamazsa bir şeyler oılabilir belki.. hakkımızda hayırlısı olsun diyelim; | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | avrupa nın en büyük kulüp başkanlarının hemen hemen hepsi maddi gücü yüksek olan kişiler ( florentino perez=r.madrid ; laporta= barcelona;abramovich = chelsea) ama yd de den tek bir farklılıkları var çok akıllılar. bundan dolayı seçilecek başkanın hem maddi gücü olmalı hemde akıllı olmalı. murat aksu akıllı olabilir ama yd gibi maddi gücü yüksek olduğunu zannetmiyorum.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bu sezondan tek beklentim murat aksunun bu seçimden alnının akıyla başkan olarak çıkması.. ne iki kupa nede başka bişey no yd no cry
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | demirören kesinlikle kazanir Hic umut baglamayalim aksu nekadar sag duyu beklesede oylar demirörenden yana kullaniolacakdir eeee ekmek parasi kim para kazanmak istemezki demirörenle 1 verip 5 aliyorlar olan besiktasimiza oluyor bu sistemi cok güzel uyguladilar healal olsun demirörene adam nekadar basarili oldugu belli nede olsa is adami para nerden gelirse gelsin diyor sanki besiktas kendi sirketi kaybederse kaybetsin sonucda kendisini klat kat parakazanmiyor mu biz taraftarda bu adam sirketini nasil yönetebiliyor diyoruz ........ Adam isinde profesyenel kimse buna itiraz etmesin Demirören acik ara kazanir ........Besiktas bu sistemle 2015 olmadan ikinci lige kadar düser Hic kimseninde gidi cikmayacak gercek besiktaslilar nerde nerde olacak uyuyorlar evlerinde sahsen ben kendim besiktasliyim ve sevgim sonsuz ama her sey sevgiyle bitmiyor yurt disinda yasiyorum ve yilda 1 kez besiktas formasini aliyorum bu yeterlimi sizce gercek besiktasli olabimem icin Ne yazik ki suanda gercek besiktaslilik kombine alan her maca giden ve her yil cikan 2 veya 3 yeni formalarini alan bjkstoreden boll boll alisveris yapan kisilerdir ........ konu biraz kaymis ama olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
hadi diyelim biri cikda harika bir proje getirdi Bunu nasil uygulayacak tabiki bir projenin hayata atilmasi icin önce para gerekiyor Para yoksa projede yok Belirli bir parayla yapilacak belirli bir kazanc saglanir Nekadar düsük yatirimli proje ise okadarda düsük kar elde edilir | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |