![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiiki Denizli nin istediği olacak..Batuhan da hayallerine (!) uygun bir anadolu takımına gidip,zaman zaman kamtan kaçıp pespayelık yapacak..oradan da kovulup bir köşede ziyan olup gidecek...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Batuhanin hayallerine anadoluda devami: Kismet buya dogru bir teknikdirektorun eline dusup adam edilir ve futbolunu gelistirirse sonrada ezeli rakiplere giderse birde ordanda avrupaya astronomik paralara satilirsa ki olmayacak is degil kafamizi vuracak yer arariz.Insan kaybetmek cok kolaydir,muhim olan kazanmak.Bu cocuk daha 18 yasinda.Dogru ellerde adam olmamasi icin hicbir sebep yok.Sergen 18 inde Lucenin elinde olsa astronomik bir rakama avrupaya gitmezmiydi? Ziyan olmasi: Bu kafayla giderse ziyan olur.Ama dogru ellere duserse ziyan degil kral olur.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Ben olsam yapacagim su olur:1,5 sene bu cocugun uzerinde durur gelismesini saglar ve siki bir disiplin uygularim.Daha sonra yildizi parlayinca satarim.Bu tarz yeteneklerden hicbirsey kazanmadan vazgecmek cozum degil.Madem uzun vadede adam olmaz fikri benimsenmis kisa vadede para kazanmaya bakilsin.
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (12-01-2010 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Bunlarin hepsi bir yana bizim su anda Batuhan ve benzeri yetenekleri yok pahasina harcama luksumuz yok.Transfer yapabilecek butce olmamasi,Eldeki kadroda pivot santrafor eksikligi gibi etkenler bizi Batuhanda israr etmeye zorunlu kiliyor.Benim Batuhandan 10 sene faydalaniriz gibi bir iddiamda yok.1,5 sene gozetim altinda tutup yildizini parlatip Batuhani paraya cevirmekten bahsediyorum.Sizin verdiginiz ornekleri gorende zannederki ligin tozunu atmisiz,Sampiyonlar liginde gruptan cikmisiz,her turlu imkanimiz yerinde,forvetler rakibi gole boguyor bi sorunumuz Batuhan kaldi.Sartlar bu sekilde olsa Batuhanin yollanmasina bir itirazim olmaz. Siz kafayi antrenmana takmissiniz.Antrenman bilim ama kuantum fizigi degil. Oyle futbolcular vardirki antrenman verileri superdir sahada is yapmaz.Bazende oyle futbolcular cikarki antrenmanda hicbir varlik gostermez sahada yildizlasir.Eskilerden Turanin antrenman degerleri hep dusuk cikardi.Fakat maca ciktiginda Rizadan sonra en fazla kosan,en dayanikli oyuncu olurdu.Ayrica Denizli antrenmana inanan bir hoca degil.Fenerbahceden gittikten sonra donemin Fenerli futbolcularinin,Milli Takimlari calistirdigi donemdeki Avrupa Sampiyonasi esnasinda ozellikle takimin iskeletini olusturan G.S. li futbolcularin basina sizan demecleri iyi antrenman yapmadiklari yonundeydi. Simdiki sansi Stefano gibi bir kondisyonerle calismasi.Bir arastirin daha once kondusyoner kullanmismi.
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | batuhan disiplinsiz diyelim kendine bakmiyor laf söz dinlemiyor, peki diger gencler ridvan, necip ismail erkan bunlarin hepsimi disiplinsiz hepsimi kendilerine iyi bakmiyorlar yada hepsimi kamptan kaciyor, bana kimse denizlinin iyi hoca oldugunu söylemesin söyleyenin ya futbol bilgisi sifirdir yada fenerlidir cimbomludur, erhani istedi sezon basi gitti aydin gibi genc ve basarili birisini erhan icin harcadi simdi antalyaya kiraladi, erkan zengini istedi gecen sezon ortasinda aldik hazirlik maclarinda sevindik sag acikta iyi oynuyor diye bugün duydukkki yollanmis, bumudur iyi hocalik bana denizlinin türk futboluna kazandirdigi bir futbolcu ismi söyleyemessiniz,,,ilk geldigi günden beri söylüyorum bu adam besiktasli falan degil milletin gözünü boyamis besiktasi batirmaya gelmis birisi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Konu dartheagle tarafından (13-01-2010 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Konu ferres tarafından (13-01-2010 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Her cümlede hocamız süper demişim hocamız müthiş demişim gibi laflar geçirmişsin abicim böyle olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Ben kısaca şöyle söyleyeyim bir takımı teknik kadrosundan ayrı eleştirmek bana çok ters gelen bir şey takım yeniliyorsa onda suçlu futbolcuyla birlikte t.d.dür. Dünkü maçta Denizli yanlış bir kadro çıkarmadı sahaya. Sivok kampta sakatlık yaşadı onu oynatıp riske atsa o da Ferrari gibi 1.5 ay oynamasa daha mı iyi olacaktı. Çıkardığı takımda ki Nihat Tello gibi oyuncular bi öyle bi böyle performans gösterirse hoca ne yapabilir. Denizli nin de bana göre bir çok hatası var takıma transfer yapmaması hatta kanat bölgesindeki Erkan ı yollaması falan bunlar benim mantığıma uymayan kararlar ama dediğim gibi bana onu yerin dibine sokma hakkı vermiyor bu. Kariyeri ortada bir insan herşeyi TESADÜF gibi göstermek bize yakışmaz o başka ezik meziyetli insanların bakış açısı. Denizli nin de her başarıda payı vardır geçen sene Ertuğrul kadar o takımın şampiyonluğunda Denizli de önemli işler yapmıştır. Bu sene bu kadar kötü olmasının nedeni Denizli kadar futbolcularla da alakalıdır. Geçen sene bizi şampiyonluğa taşıyan Yusuf Tello Holosko Bobo bu sene yokları oynayınca taktik doğru da olsa yapacak bir şey kalmıyor. Örnek verilmişti daha önce demiştim hiç bakmaya bile yeltenmemişsiniz. Tugay ı Bülent i Serhat ı vs. daha 16-18 li yaşlarda kadroya alan bir hoca M.Denizli yeterli gördüğü oyuncuyu kadroya almaktan çekinmez. Ama dediğim gibi tek bir huyu var TAM OLARAK HAZIR OLMADAN oynatmıyor işte. Ki genç oyuncular için en doğru yol budur!!! Ya öyle sivri konuşuyorsun ki abicim haklısın beşiktaşlı değilimdir ben eyvallah sen herkesin ne olup olmayacağına çoktan karar vermişsin zaten böyle bir insan değerlendirme yapın var varsın olsun sen öle bil. Ben bu forumda başından beri varım ve her seferinde T.D. lere sürekli sallandı ve her seferinde t.d. değiştirmek bize bişe kazandırmaz gene sonunda aynı yerde olacağız demiştim öyle oldu mustafa hoca gidince de öyle olcak. Nasıl Ertuğrul a sallayanlar bugün onu Mustafa hocaya saldırmak için koruyosa yarın da bilmem ne hocaya saldıranlar bunun için Mustafa hocayı savunacak bu kısır döngü devam etcek. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |