Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Denizlinin istedigi olacak: Dogrudur ama yonetim kadronda istemeye bilirsin biz kiralariz,senden sonraki hocamiz yararlanabilir diye bir iradede bulunabilir.
Batuhanin hayallerine anadoluda devami: Kismet buya dogru bir teknikdirektorun eline dusup adam edilir ve futbolunu gelistirirse sonrada ezeli rakiplere giderse birde ordanda avrupaya astronomik paralara satilirsa ki olmayacak is degil kafamizi vuracak yer arariz.Insan kaybetmek cok kolaydir,muhim olan kazanmak.Bu cocuk daha 18 yasinda.Dogru ellerde adam olmamasi icin hicbir sebep yok.Sergen 18 inde Lucenin elinde olsa astronomik bir rakama avrupaya gitmezmiydi?
Ziyan olmasi: Bu kafayla giderse ziyan olur.Ama dogru ellere duserse ziyan degil kral olur. |
Bence Batuhan ın iyi bir teknik direktörden ziyade iyi bir psikoloğa ya da daha doğrusu psikolojik bir gelişim sürecine ihtiyacı var. Fiziksel olarak kendini geliştirmemesi dsiplinsizliği falan bunlar zamanla aşılabilir belki iyi bir teknik direktörle ama Batuhan ın tekrar üstüne basarak söylüyorum ben oldum tavrı üzerinden alınmazsa çoktan Sergen in girdiği yola girdi ve bu yoldan öyle Luce falan tarzı hocalar bile kolay çıkaramaz artık futbolun profesyonel sınırları aşılıyor çünkü bu noktada. İnsani bir analiz gerekiyor ki inanın bunu M.Denizli çok çok iyi yapabilecek kapasitede tecrübeye sahip. Batuhan la belki özel bir zıtlaşma durumu da olabilir onu bilemeyeceğim ama Batuhan önceden de bu tarz tavırlara yatkın olduğunu göstermişti. Dediğim sorunları aşamazsa Batuhan küçük takımların büyük golcüsü olma kalıbından asla çıkamaz.