Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ya iyi de arkadaş o nefret kustuğunuz Nobre de 48 maçta 29 gol atmış önemli olan istatistikse Nobre de iyi ama öyle değil işte. Holosko da Nobre de çok istikrarsız oyuncular iniş çıkışlar yaşayıp duruyolar takımdaki çoğu oyuncumuz böyle. Zaten bu yüzden garip performans çizgileri gösteriyoruz bi üstüste kazanıyoruz bi üstüste kaybediyoruz. Holosko ligin ilk yarısı o kadar etkisizdi ben de ona olan inancımı kaybetmeye başlamıştım ama ne olduysa Bobo da Nihat da Holosko da Tello da bi hırs istek ışığı belirmiş bu çok çok iyi bir haber hatta bize şampiyonluğu getirebilecek kadar iyi. |
dartheagleciğim, Holosko ilk yarı çoğunlukla sakattı zaten, o yüzden ilk yarı oynadığı 3-5 maçı kaale alma. Ben o yüzden geçen sezonlardaki istatistiği verdim

Mesela şunu düşün, geçen sene FB'ye 2-1 yenildiğimiz maçta Holosko'nun attığı golü...Bu adam sağlıklı olduğu sürece farklı işler yapacak, bunu göreceksin.
Nobre bu sene berbattır, forvet adam gol atar. 21 maç 1 gol, ben nefretimi kusmam da, kulübede oturturum daha iyi.
Nihat o kadar iyi değil, bunu göreceğiz.
İstikrarsızlık konusu zaten tüm takımlarımıza özgü, ona sonuna dek katılıyorum.