Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Bos degil konustuklarim.<Besiktasli Durusu> terimini anlamayip,herseyde bu durusu ortaya koyan, bu sozun icini bosaltan ve bu durusu anlamadan surekli kullananlara karsi bir ironi yaptim sadece.Her hata Besiktasli Durusunu bozuyor diye yargilanirsa isimiz var.
Oku ve yazacaklarimi iyi dusun lutfen: Bu sozu ilk soyleyen Efsane Baskan Suleyman Seba dir.Sozu bir roportaj esnasinda futbolcu oldugu donemdeki takim arkadaslari ve o zamanin BJK li yoneticileri icin kullanmistir.Sebanin O donem bizim guzel bir durusumuz vardi anlamindaki sozleri simdi nerelerde nasil kullaniliyor.Yonetim,taraftar ve camia bu sozu koseye SIKISTIGINDA cikis lafi olarak kullaniyor.Batuhan durusumuza yakismiyomus.Kramponunu hocasina firlatan Pascal durusumuza yakisiyodu degil mi.
Pascal sinirine hakim olamamis bir hata yapmistir.Cezasi verilmis sonrada affedilmis ve efsane olmustur.Batuhan gezecekte,eglenecekte.Tabi kamptan kacarakr hata yapti.Dahada hatalari olacaktir.18 yasindayken bu sitedeki herkes her soyleneni yapiyordu sanki.Ceza verirsin, konusursun,adami kazanma yollari ararsin.Her hata yapani kovarsak isimiz var. |
kardeşim benim mesajımı iyi oku ,beşiktaş duruşu diyenlerin ilk önce batuhanı göndermesi gerekir diyen benim ama benim bu duruş meselesini onayladığım gibi bir durum yok ,öte yandan duruş muruş hikaye batuhandan bir şey olmayacak dolayısı ile kendisi acilen yollanmalı,bakın necipe aslanlar gibi oynuyor cocuk...