Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
ya kardesim iyi konusuyorsun güzel konusuyorsunda sence mustafa denizliyle devam etmek dogrumu yani t.d süz maclara ciksak bundan daha kötümü olurduk, diyorsunki futbolcular formsuz yada sakat ben 34 yasindayim bukadar cok sakat yada formsuz futbolcu oldugu dönemi hatirlamiyorum bunun sence tek suclusu kim teknik ekiptir demekki antremanlarda bir yanlislik var, kasimpasa macina cikan kadro dogruydu demissin neresi dogru allah askina , ya benim demek istedigim birde denizli her mac sonrasi konusmalarinda hep bir bahane ortaya atip suclari baskalarina futbolcularina atiyor, birgün ciksin esinki benim cikardigim kadro yalnisti sistem yalnisti yenilgiyi ben üstleniyorum inan sana yemin eiyorum alnindan öperim ozaman derimki büyük hocaymis... |
cıvıtmak istemiyorum ama Stefano nun işine son verildiğini sonra da senin mesajını okuyunca sanki iki bulmaca parçası kendi kendine yerine oturdu gibi geldi

Formsuzluklarının aslında en önemli suçlusu yönetim denilebilir çünkü sene başı nihattır nobredir delgadodur m.topuzdur tabatadır vs vs bi dolu amatörce iş yapıldı bunlar da futbolcuların takımdaki geleceklerini düşünmelerine yönetime karşı güvensizliğe neden oldu e tabi bu da formlarını etkiledi doğal olarak. Kondisyon açıdan da Stefano yetersiz gelmiş anladığımız kadarıyla ki bu sene uzun süreli sakatlşıklar olması da bunu destekliyor aslında geçen sene günü kurtarma amacıyla bi dolu futbolcu zorla oynatıldı toraman uzun bi sakatlık süreci yaşadı nobre hala sakat, delgado iyileşemedi, ferrari sakat fink sakat, kalecilerimizin ikisi de sakat bir sorun olduğu apaçık ortada.
Denizli nin egosuna gelince evet bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim bu özelliğini o gelmeden de biliyorduk en başından karşı çıkmalıydık denizliye o zaman. Denizli neden yaptıklarına neden bu kadar güveniyor çünkü öngörüsününün çok yüksek olduğuna inanıyor ki zaten bu özelliğiyle Türkiye de herkesin ağzını açık bırakan insanlardan biri. Geçen sene bilmem kaç puan geriden şampiyon olcaz dedi oldu. Bu sene gene geriye düştük ilk yarının sonunu bekleyin dedi Ferrari sakatlanmasa zirveye ortak bitirebilirdik devreyi. Bu doğru veya yanlış demiyorum ama Denizli nin yapısı böle yapacak bir şey yok. Hoca kendine göre planları en ince ayrıntısına kadar yapıyor makinenin parçalarını doğru yerlere koyduğunu düşünüyor ama makine çalışmayınca parçaların bozuk olduğuna kanaat getiriyor. Gerçi transfer istemediği gibi bir gerçek var oyuncularının kötü olduğunu düşünse transfer isterdi bunu da istemiyor ki bana kalırsa onu gerçekten bu duruma düşüren o çok güvendiği belli başlı oyuncular yoksa o kadar da kötü bir taktiği olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten işleyen iki tane kanat oyuncumuz olsa bu taktikle bu defansif yapıyla kimse önümüzde duramaz ama işte Nihat Tello Ekrem bunlar yeterli olmuyor olmayacak da. Şu an transfer yapılamamsının nedeni de bence yaklaşan seçimdir. Yoksa Denizli nin asla transfere ihtiyaç duymayacağını düşünmüyorum. Bu hücum oyuncularıyla bu işin yürümeyeceğini görmek için t.d. olmaya bile gerek yok.