Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ne diyosun abicim ya ben Ertuğrul hocaya hiç bir laf etmedim ben bugüne kadar hiç bir t.d. ye laf etmedim benim söylemek istediğimi ne kadar çarptırmışsın ben M.Denizli iyi t.d. falan da demedim benim sölemek istediğim biz bu t.d. lerden daha bilgili veya daha tecrübeli değiliz ortaya koydukları başarılar belli benim sölemek istediğim şu nasıl ki senin dediğin gibi 3 büyüğü şampiyon yaparak iyi olamıyorsa iran da bilmem ne de başarısızlığında da kötü olmaz. Bugüne kadar hep t.d. değişikliğinin takımları 3 sene geriye götürdüğünü en şiddetli tartışan benim bana gelip burda Ertuğrula laf söledin demenin manası nedir :S Necip i Ertuğrul un bulduğunu da söledim ayrıca başka bir başlıkta bunu önceden de biliyordum ben sana yukardaki mesajda Necip i Denizli mi buldu dedim abi ya ayıp etme lütfen benim sölediğim genç bir oyuncuyu resmi maçlara hazırlama süreciydi. Dünyadaki hiç bir takım böyle genç oyuncuları direk A takıma almaz önce belli bir süre bunları alt yapısında oynatıp A takımla antremanlara çıkararak takımdaki büyükleriyle kaynaştırır sonra yavaş yavaş 11 e almaya başlar. Necip de de olan buydu ben buldu falan demedim sadece onu uygun şekilde takıma çıkardı dedim. Eğer böyle yapmasaydı Necip i hazır olmadan ilk parıltıda takıma alsaydı o çocuğu daha ne olduğunu anlamadan bitirirdi.
Her cümlede hocamız süper demişim hocamız müthiş demişim gibi laflar geçirmişsin abicim böyle olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Ben kısaca şöyle söyleyeyim bir takımı teknik kadrosundan ayrı eleştirmek bana çok ters gelen bir şey takım yeniliyorsa onda suçlu futbolcuyla birlikte t.d.dür. Dünkü maçta Denizli yanlış bir kadro çıkarmadı sahaya. Sivok kampta sakatlık yaşadı onu oynatıp riske atsa o da Ferrari gibi 1.5 ay oynamasa daha mı iyi olacaktı. Çıkardığı takımda ki Nihat Tello gibi oyuncular bi öyle bi böyle performans gösterirse hoca ne yapabilir. Denizli nin de bana göre bir çok hatası var takıma transfer yapmaması hatta kanat bölgesindeki Erkan ı yollaması falan bunlar benim mantığıma uymayan kararlar ama dediğim gibi bana onu yerin dibine sokma hakkı vermiyor bu. Kariyeri ortada bir insan herşeyi TESADÜF gibi göstermek bize yakışmaz o başka ezik meziyetli insanların bakış açısı. Denizli nin de her başarıda payı vardır geçen sene Ertuğrul kadar o takımın şampiyonluğunda Denizli de önemli işler yapmıştır. Bu sene bu kadar kötü olmasının nedeni Denizli kadar futbolcularla da alakalıdır. Geçen sene bizi şampiyonluğa taşıyan Yusuf Tello Holosko Bobo bu sene yokları oynayınca taktik doğru da olsa yapacak bir şey kalmıyor. Örnek verilmişti daha önce demiştim hiç bakmaya bile yeltenmemişsiniz. Tugay ı Bülent i Serhat ı vs. daha 16-18 li yaşlarda kadroya alan bir hoca M.Denizli yeterli gördüğü oyuncuyu kadroya almaktan çekinmez. Ama dediğim gibi tek bir huyu var TAM OLARAK HAZIR OLMADAN oynatmıyor işte. Ki genç oyuncular için en doğru yol budur!!!
Ya öyle sivri konuşuyorsun ki abicim haklısın beşiktaşlı değilimdir ben eyvallah sen herkesin ne olup olmayacağına çoktan karar vermişsin zaten böyle bir insan değerlendirme yapın var varsın olsun sen öle bil. Ben bu forumda başından beri varım ve her seferinde T.D. lere sürekli sallandı ve her seferinde t.d. değiştirmek bize bişe kazandırmaz gene sonunda aynı yerde olacağız demiştim öyle oldu mustafa hoca gidince de öyle olcak. Nasıl Ertuğrul a sallayanlar bugün onu Mustafa hocaya saldırmak için koruyosa yarın da bilmem ne hocaya saldıranlar bunun için Mustafa hocayı savunacak bu kısır döngü devam etcek. |
ya kardesim iyi konusuyorsun güzel konusuyorsunda sence mustafa denizliyle devam etmek dogrumu yani t.d süz maclara ciksak bundan daha kötümü olurduk, diyorsunki futbolcular formsuz yada sakat ben 34 yasindayim bukadar cok sakat yada formsuz futbolcu oldugu dönemi hatirlamiyorum bunun sence tek suclusu kim teknik ekiptir demekki antremanlarda bir yanlislik var, kasimpasa macina cikan kadro dogruydu demissin neresi dogru allah askina , ya benim demek istedigim birde denizli her mac sonrasi konusmalarinda hep bir bahane ortaya atip suclari baskalarina futbolcularina atiyor, birgün ciksin esinki benim cikardigim kadro yalnisti sistem yalnisti yenilgiyi ben üstleniyorum inan sana yemin eiyorum alnindan öperim ozaman derimki büyük hocaymis...