![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | murat aksu nun listesindeki faruk pala istifa etmis, gulengul altinsay ve metin albayrak da istifa etmeyi dusunuyorlarmis.. nedenleri ise cok dogru.. acikcasi son umut aksunun daha secime gitmeden listesindekilere hukmedemesi bana insallah secilmez dedirtiyor. ama oteki taraftan secilecek kisinin yildirim demiroren olunca da iki kere dusunuyorum..offf offfff.. allahim bi mucize olsa da secim iptal olsa ve yeni duzgun bir baskan adayi ciksa,
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Inanin M.Aksu ve ekibi cok iyi seyler yapacaklar ama umarim secilir cünkü daha halen demirörene oy veren oy satan yada üye yapilarak oyu kulaniyorlar..bu duruma artik dur demiliyiz.. ah ah pazar gelse ve aksam butün kanalarda alt yazi gecse: "Besiktasin yeni Baskani secti..M.Aksu"!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Açıkcası nedenini hiç doğru bulmuyorum.. Faruk bey bunu seçimi kazanma adına yapılan ucuz bir hareket olarak yorumlamış.. Esas Aksu ve ekibi yönetimi ibra etse bu kadar söylenen sözler boşa gitmiş olacaktı, hiç inandırıcılığı olmayacaktı.. Sen bu yönetim Beşiktaşı uçuruma sürüklemiş, tarihin en kötü yönetimidir diyeceksin, başkanın verdiğim parayı ertesi gün isterim diyecek sonra da bu yönetimin yaptığı herşey doğrudur deyip ibra edeceksin bu ne yaman çelişki olurdu.. Bu kadar insan niye yırtınıyoruz ki ozaman.. Faruk bey, bundan sonra aday olacakları da tedirgin ederiz, zor durumda bırakırız demiş.. Evet öyle olmalı zaten.. Bu iş babasının aldığı oyuncakla oyanayan çocukların işi değil.. 20 milyonluk bir camiaya yüz milyonlarca dolarlık bir değere başkanlık ediyorsun.. Sayın Demirören'in yaptığı gibi keyfi şekilde, düşünmeden hareketlerle yönetecek yönetimler ve başkanlar gelmesin zaten bir daha.. Madem her yönetim ibra edilecek diye bir kural var.. Niye mali kongre diye birşey var.. Niye oylanıyor ki.. Otomatikmen ibra edilsin herkesin kafası rahat olsun.. Var mı böyle bir mantık.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |