![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Birincisi, kongre sonuçlanmaya yakın, salona girerken yandaşların (oy veren kongre üyelerinin) "Yetmez .... yetmez" diye bağırması.. Bu nedir Allah aşkına.. Bunun meali şu olabilir ancak: Biz taraftara karşı yine seni seçtik.. Biz Beşiktaş taraftarı değiliz.. Onlar gibi değiliz.. Sen nerde biz ordayız.. Beşiktaşa yaptığın herşey doğrudur böyle devam et.. Bu insanlar hiç tribüne gitmez, hiç ordakilerin ne hissettiğini hissetmez.. Eğer gidiyor ve hissetmiyorsa Beşiktaşlı olmaları ihtimal değildir.. İkincisi ise Alen ve arkadaşlarının oyunu verdikten sonra malum tarafa geçip oturmaları ve salona girerken alkışalamaları.. Bunu gözümde görmedim ama nette neredeyse yazmayan hiçbir yer yok.. Bu doğruysa artık sözün bittiği noktadır.. Tüm inanışların, değerlerin yıkıldığı noktadır bence.. Eğer bu doğruysa "Çarşı" denilen olgu benim gözümde tamamen bitmiştir.. Çarşı malum şahıstan başka herşeye karşı olarak tarih olmuştur... | |||
| | |
| | #2 | |||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Konu blackeaglecamaro1903 tarafından (01-02-2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |