![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya arkadaşlara güzel söylüyorsunuz da biz protesto etmeyelim demiyoruz ki ama bunu maç esnasında yapmayalım yapılan protesto da zarar görecek tek şey takım hele bu hafta bizim üstümüzdeki takımların puan kaybedeceği bir haftada( kayseri- ezik cincon;bursa - trabzon) bunu yapmak bence yanlış eğer illa bir protesto yapılacaksa başka platformlarda yapalım
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sabah 08.00 de gidip İnönü'ye bilet kuyruğuna girdiğimiz akşam saat 19.00 a kadar bilet alındıktan sonra saatlerce maç anını beklediğimiz Süleyman Seba döneminin Gordon Milne ve efsane kadrosunun BEŞİKTAŞ'INI özledim...Tribünler tek vücut,tek ses,beleştepe maç saati kalabalıktan salkım saçak,oyun sistemi saat gibi kurulu,ilk onbiri ezbere sayılan,kolej takımı bir BEŞİKTAŞ.O zamanlar Başkanınımız Süleyman Seba yerine geçtimi herkez ayağa kalkar rakip kulüp başkanı Sn.Seba'nın elini öper veya saygıda asla kusur edilmez ve Türkiye'nin her yerinde aynı saygı ile karşılanan ve Beşiktaş'da yaşarken heykeli dikilen BÜYÜK BAŞKAN SÜLEYMAN SEBA sen gittin,istenmedin,sıra gençlere geldi denildi,küfür kıyamet yine paralı askerler piyasaya çıktı ve istifa ettirildiğin günden beri BEŞİKTAŞ'IMIZ belini doğrultamadı bu gidişle düzelemiyecekte,yazık çok yazık birde senden sonra gelen başkanlar ağızlarına sakız ettikleri"BEŞİKTAŞ'LILLIK DURUŞUNU" dile getirdikçe çıldırasım geliyor o duruşu bu kulüp Süleyman Seba ile bir daha geri gelmiyecek şekilde kaybetmiştir.O günlerden bugünlere geldikçe artık Beşiktaş'ın sadece tribün anlamında diğer takımlara karşı daha iyi olması dışında başka bir özelliği kalmadı.Ben geçmişte takılıp kalmış geçmişin özlemiyle yaşayan biriyim o zamanki zamanlardan kalma bir taraftar olduğum için forumlarda yazılıp çizilenlere biraz uzak kalıyorum beni bağışlayın ben özmü öz SİYAH-BEYAZ AŞIĞIYIM kendimi bir takım adlara bağlamam ben BEŞİKTAŞ'LIYIM ne bir grup tanırım nede dahil olurum uyarsa kombine alırım uymazsa bilete PARA VERİRİM kene olmam,kan emmem,taraftarı ben,birileri gibi gidip "mali kongrede"DERTÖREN tarafına geçip "yönetimi ibra etmem"kulübün geleceğini borç batağıyla devam ettirmesini istemem ama bazıları stada girmeleri yasaklanan Ağbeyler yasaklı olmalarına rağmen ve yasğı DERTÖREN koymasına rağmen ondan yana taraf olmaları ne kadar manidar.Neyse DERTÖREN yarın yok beyefendi seçim zaferini MISIR tatiliyle kutlamış YETMEZ DERTÖREN YETMEZ BU KAFAYA BU ZİHNİYETE SEN BU KULÜBÜ SATINDA ALIRSIN YETMEZ ULAN YETMEZ BİRAZ DAHA SÖMÜR SÖMÜRE BİLDİĞİN KADAR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |