![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | denizli boboyla baslamayacakmiski , ilk 11 de nobreyi oynatmayi düsünüyor....denizli zaten cinconlu neden kazanmak icin ciksinki sahaya... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ferrari-Sivok, Ernst-Fink ve Bobo 5'lisinin kesin ilk 11'de yer alacağını düşünüyorum, en güvendiğim isimlerde bunlar zaten derbide...6. yabancı da Tabata-Tello ikilisinden biri olacaktır, ben Tello'yu seçeceğini düşünüyorum hocanın...Holo ve Tabata da kulübede...Rüştü, önündeki 4'lü, ve iki Almana çok güveniyorum, Bobo'ya da aynı şekilde, Fener'i ve Ts'yi boş geçmedi, bu maçı da geçmeyecektir...Güvenmediğim oyuncular ise, Bobo'nun arkasında oynayacak üçlü...Umarım bunlar bu maçta oynarlar da maçı bize kazandırırlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ligin ilk yarısı forvetsiz çıkmıştı sayın Denizli bile bile lades dedi. O günden beri her birşey beklerim ben bu Denizli den. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |