![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
besiktas taraftari gecmisinle övünüyor, hakklida....simdi benim size bir sorum olacak... besiktaslilara neden kara kartallar diyorlar, yani bu isim nerden cikmis???? sizden rica ediyorum, internetden aramadan biliyorsaniz yazin bilmiyorsaniz merakle benim cevabi yazmami bekleyin....bakalim aramizda en fazla kimler gecmisimizle ugrasiyor...umarim hepiniz biliyorsunuzdur..... ![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | Beşiktaş'a bu lakap kara bir günde takıldı. Bir gün önce takıma hayatını adayan Şeref Beyi kaybeden Beşiktaş Fenerbahçe ile çok önemli hayati bir maça çıkıyordu. Beraberlik ya da yenilgi ile şampiyonluğa veda edecekti. İşte böyle bir günde 90 dakika rakip kaleye müthiş akınlar yaptılar. Tribünlerdeki seyircilerin 'Kartallar gibi saldırıyorlar. Herbiri birer kartal!' benzetmesi ile o günden beri Kara Kartal lakabını taşır Beşiktaş.. O gün golsüzlük bozulmamış, şampiyonluğa veda edilmişti, ancak kalıcı olan birşey vardı. O da Kara Kartal'dı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya birgün fenere karsi bi mac oynamisik....o maci kaybetmisik ve fener sampion olmus ama o gün bjkli oyuncularin hepsi siyah forma giyinmisler cünkü o gün cok önemli bi adamini kaybetmis bjk camiasi...yani onun anisina siyah giynmisler....ama o macda öle mücadele etmisler ki yani resmen kara kartaller gibi.. ---ben böle biliom valla yanlisim varsa düzeltin--- tam olarak hatirlamiyorum | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #6 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Galiba Altay kulubude bi ara karakatal falan demis kendilerine sora biseyler olmus iiice bi ögrenim yazarim hehe... ne mutlu ilklerin takiminin taraftari olmak...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |