![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Beşikaş'ın Brezilyalı asıllı gocüsü Mert Nobre Beşiktaş'ta arzuladığı golleri bir türlü atamamasından dolayı son derece sıkıntılı.Nobre'nin Ç.Rize maçından sonra Lig Tv muhabiri Atakan Kurt'a "Çok moralsizim.Bütün maçlarda koşuyorum,didiniyorum ama buna rağmen bir türlü istediğim pasları alamıyorum.Beşiktaş beni gol atmam için bonservisimi ödeyip aldı.Bu yüzden burada çok başarılı olmak istiyorum.Ama bir türlü aradığım pasları bulamıyorum.O yüzden kendimi kötü hissediyorum" dediği öğrenildi. Kaynak : Lig Tv Haberleri
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inanıyorum nobre sana bir gün bir yerde patlayacaksın sen hiç keyfini bozma | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| | ||
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | nobre cok iyi biliyorki, bir forvet gol atmali, ve o bir forvet olarak gol atamiyor...ben nobrenin alinmasina cok kizmistim, yani fenerdeki hareketleri falan dogru degildi, acayip sinirdim ona ve 10 gol atarsa onu sevmeye baslarim demistim, ama bu son rize macindan sonra, ben onu 100de 100 besiktasli olarak görüyorum, nedenmi??? top elline geldi, hakem caldida, itiraz etmeden hakemi dogruladi ve maca devam etti...iste besiktas farki! o kosmaya devam etsin mücadele etsin, gollerde gelir......
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İşte ben bu adam üzülürüm.Sen şu ana kadar gol atamasanda benim için harika oynadın,fenerde adama gelen paslarıon% 5 i bile gelmiyor,aam buna rağmen bütün defansı zorlayıp,perişan edebiyior.Takımın ilk taktiğinin nobreye top inmesi olması gerekirken,en son taktik heralde bu.Tabi bir bildiği vardır dimi tigananaın?? ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Mert cok hakli bence hic istedigi paslari istedigi ortalari alamiyor, FEBE de ona oynuyorlardi atiyordu bizimkiler ise oynayamiyor, bu yüzdende kendisi ortasaha oyuncusuymus gibi gidiyor ortasahadan kendisi toplari aliyor...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | canın sağolsun nobre. herkes senin nasıl mücadele ettiğini görüyor. canını sıkma elbet atıcaksın. gol atamanda senin bir suçun yok, zaten suçluyu da herkes biliyor. gerçek bir bjkli gibi yüreğini ortaya koyarak, tekmeye kafa sokarak oynadığını görmek gerçek bir bjk taraftarı için golden çok çok daha önemlidir bunu da bil. o kadar büyük bir yüreğin var ki diğer ruhsuzlar senin mücadeleni görüp te utandıklarından koşuyorlar biraz koşuyorlarsa... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | inşallah moralin düzelir,gol atmaya başlarsın.. ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | inş. bir an önce istediklerini ve istediklerimizi yaparsın
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |