Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı
Abicim Denizliyi seversin sevmezsin batuhanın oynatılmasına kızarsın yada kızmazsın ama öfkenin bu kadar gerçekleri görmeni engellememesini dilerim.Batuhanın oynamasını bizde istiyoruz ama peki Batuhan bu takımda oynamak için ne yapıyor bi düşün istersen.Hoca sakatlığı için 4 defa özel doktordan randevu alırken bu arkadaş hangi sebeple bu randevulara gitmez bunu izah edebilirmisin(ki ben denizlinni yerinde olsam eğer böyle bir terbiyesizlik yapsın derhal sözleşmesini fesh ettirirdim) .Yada ben oldum demeyip Beşiktaş gibi bir kulüpte oynamak için hangi çabayı sarf ediyor bunu söyleyebilirmisin.Tamam bende batuhanın oynamasını istiyorum ama bunu öncelikle batuhanın istemesi ve bunun için çaba sarf etmesi gerekiyor.O yüzden lütfen yorumlarda bulunurken bu gerçekleri de unutmadan yorumlayın... |
arkadasim tamam batuhaninda hatalari olabilir ben yok demiyorum hic hatasi yok diye ...ama denizli hoca önce kendine doktordan randevu alsin batuhan sakatliktan kurtuluyor yinede oynatilmiyor yok efendim kilosu varmis falan filan hepsi bahane... rooney de 19 yasindayken discolarda kavgalariyla cikiyordu basinda ama bizim gibi gencleri hemen asip kesmiyorlar sans veriyorlar ellerinden tutuyorlar yol gösteriyorlar ve simdi rooneyi dünya istiyor...ama diyelimki sen haklisin batuhan kendisi oynamak istemiyor hatalari cok yada kovalim gitsin, peki ya necip veya ridvan hazirlik dönemindeki hazirlik maclarinda gösterdilerki bu takimda oynayan cogu futbolculardan eksikleri yok ama nobre,ugur,ekrem,tabata,gibi bence besiktasin kapisindan bile gecmemesi gereken futbolcular sans buluyor necip ve ridvan 1 dakika bile olsa oynatilmiyorlar, ama belki onlarda senin dedigin gibi kendilerine bakmiyorlar yada antremanlara cikmiyorlar yada Besiktas formasini giymek istemiyorlardir....bence Batuhan kadar bu takimda Besiktas formasi giymek isteyen futbolcu yoktur...hadi gecelim bunlari sana 1 tane sorum olacak su nobre denilen futbolcu Besiktas formasini giymeyi hak ediyormu bir sezonda bir gol atan ve 1 metreden bos kaleye gol atamayan birisi neden giyiyor besiktas formasini nobreninde extradan antreman falan yaptigina inanmiyorum, ve aldigi para batuhaninkinin 25 kati ama bosver batuhanin neden elinden tutulsunki nede olsa artik brezilyalilari türk yapip milli takimda oynatiyoruz bizim evladimizin hakki degil milli formayi giymek...