Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
19 mayistan baska saha icine girmemis diye neden alay ediyorsun milletle ben senin girmedigin sahalarin icine girdim 6 yasimdan beri sahalarin icindeyim hemde sizin gibi hali saha toprak saha degil, almanyada gercek boyutlardaki gercek cim sahalar...ve sizin anlatmaya calistiklariniz bence cok komik eger bir takim kazanmak icin sahaya cikiyorsa hücum futbolcularina ihtiyac vardir, ozaman neden dünyada en pahalli futbolcular hep hücum futbolcularidir... diyorsunuzki cok hücumcuyla oynamak cok gol atmak anlamina gelmiyor, size bir sorum neden su anda süperligte en az gol atanlardan biri ve en az gol yiyen takimiz cünkü az hücumcuyla ve coook defans futbolcusuyla oynuyoruz demekki mesele neymis cok defans futbolcusuyla oynarsan az gol yersin ama azda gol atarsin kardessss, mesele 9 defans oyuncusuyla rakiplerden korkarak futbol oynamak degil, mesele erkek gibi sahaya ideal 11 i cikarip güzel futbol oynamaktir....ama siz galiba mustafa denizliyle akrabaliginiz falan var ki onu cok destekliyorsunuz...sonucta herkesin görüsüne saygim vardir siz begenirsiniz ben begenmem ama sizin cikipta burada herzaman insanlarla alay etmenizi bir Besiktasliya yakistiramiyorum... |
arsenal barca cl macını goz onune getır belletı oyuuna gırde ve barca kazandı 2-1... belletı bır sag bekk.. futbolll once goll yememekle baslar sonra hcum edersınn savunmayı bılmesen hucumu hıc bılemezsınn... bu her her yerde boyle... denızlıyı gelınce hatalarını konusursak sabaha kadar surer bu mevzuu..
NOT: bılmedıgnız tanımadıgınız kısıler hakkında yorum yapmayınn sen almanyada cım saha oynuyorsan oyna ama gelıp burda hava taslamanın ne geregı var... ne demek oluyor halı saha ve toprak sahada oynarken bn cım saha da oynadımmm... once buyuklere saygılı olun sonra ÇIM sahada futbolunuzu oynayınnn