![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabloya baktığım zaman kafadaki takımdan 6 ikinci sırada ki takımdan da sadece 1 puan gerideyiz. Yani 2 malubiyet ile kafadaki takım ile aynı puanda olunabiliyor. Önümüzde daha 8 hafta var ki geçen senenin son 9 haftasını hatırlayın ''şampiyonluğu getiren son 9 hafta'' herşey değişebilir. Daha kesinleşmiş şampiyonluk veya kaybedilmiş bir şampiyonluk yok basın yine aradan sıyrılabilecek tek takımın Beşiktaş olduğunun farkında. Yapılan haberlerde bu havayı dağıtma takım ve taraftarın hevesini bu tarz haberler çıkararak kaçırmaya yönelik. Ben matematiksel olarak şampiyonluk şansımız bitene kadar şampiyonluğa inanırım. Şampiyon olamasakta canımız sağolsun bize bu heycanı yaşatmaları bile çok güzel. Ben Beşiktaşlıyım benim Beşiktaşlı olmamın nedeni takımımızın aldığı galibiyetler veya şampiyonluklar değildir son dakikaya kadar hep o heycanın içinde ki asi duruşumdur. İsteyan inanır isteyen inanmaz ama sizlerde bizim hevesimizi kırmaya çalışanlar satılık basın gibi yapmayın. Geçen sene erken konuşmalarından dolayı utanan çok arkadaşımız oldu. Şimdiden gemileri yakıp sene sonunda derme çatma bir kayıkla tura çıkmanın bir alemi yok ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Konu ferres tarafından (24-03-2010 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bu Yorumun Altına İmzamı Atmak İsterdim . Noktasından Virgülüne Katılıyorum . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bugün radyoda İlyas Tüfekçi konuşuyor, adam fener GS yi yenerse Bursa kesin şampiyon olur, GS yenerse şampiyonluk Bursayla GS arasında geçer diyor. Sanki o GS nin 1 puan arkasında geçen yılın şampiyonu yok !!! Herşey olabilir daha hiçbirşey bitmedi , unutmayalım ne kadar eleştirirsek eleştirelim , bizim başımızda her gittiği takımı şampiyon yapmış büyük bir tecrübe , Bursanın başındaysa daha hiç şampiyon olamamış, o son hafta streslerini hiç yaşamamış bir hoca ve aynı durumdaki futbolcular var !!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() Ayrıca ligdeki durumumuz şöyle de yorumlanabilir, bursa son maca kadar bizden bir fazla maglubiyet alacak. 6-7 haftada da olmicak bişey diil. hatta cok normal bişey. ki futbollarında düşüş başladı. benzer hikayeleri gecen sene de sivas icin dinliyoduk. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bursasporun kaybettiği, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının olduğu bir hafta İnönü'de ne şekilde olursa olsun kazanmamız gerek. Alınacak 3 puan ile puan durumunda 1 veya 2 sıra yukarı çıkıcaz. Bu tablo bana ister istemez geçen seneyi hatırlatıyor. Geçen hafta Kasımpaşa maçında yapılan hatalar eminim bundan sonra ki haftalarda tekrarlanmaz. Hem Mustafa Hoca hemde oyuncularımız bugun çıkan sonuç karşısında bundan sonraki karşılaşmalara ekstra motivasyon ile çıkacaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | zor da olsa işimizi hallettik akşamı bekleyelim ondan sonrak ne durumda olduğumuzu göreceğiz.. Bu arada geçen haftaki kaybımızın önemi bu hafta daha iyi anlaşışıyor.. O maçı almış olsaydık ligdeki dengeyi lehimize çevirmiştik.. neyse artık yapacak birşey yok.. Rezaletin derbisi için her yıl dilediğim ve geçen sene gerçekleşen dileğimi tekrarlıyorum.. sıfır-sıfır ve bol kırmızı kartlı bir maç diliyorum.. ancak bunu hakediyorlar.. Konu Neokartal tarafından (28-03-2010 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | daha şansımızı çevirdiğimiz falan yok bence. Ts ve Fb maçlarından sonra birşey söyleyebiliriz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |