Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
gecen sezon sonuda demistim bu sezonda olursak yine diyecegim denizli gitmeli bukadar basit takimin yas ortalamasinin nerelere geldigini gormemek icin kor olmak lazim ayrica iki sezondur ertugrul saglamin kurdugu takimla devam ettigimizide hatirlatirim ertugrula 1 milyona diaatta aliyon 2 milyona higuen aliyon diyenlere denizli 8 milyona tabata alarak gerekli cevabi verdi ama taraftari bende anlamiyorum toplam 36 gol 6 si atilmamis olan gol bumudur yani besiktas bumudur iyi gitmek 28 hafta sadece eskisehir macinin 60 dakikasini iyi futbol oynayarak gecerdik bumudur yani simdi herkezi agzini acip konusturan destek olmak kostek olmak ayri konu yanlis olani elestirmicezmi kardesim sampiyonluktan hic koptugumuzu soylemesemde soyleyenlere karsi nedir bu susturma cabasi insan sevdigi icin umitlenir sevdigi icin umitsizlige duser kime neden boyle diyorsun demekde kimsenin haddine dusmez |
Abi katıldığım yönler var açıklamanın.Ama denizli kendisi söyledi tabata son seçeneğimizdi başkana çok futbolcu listesi verdik mali konuları başkan biliyor diye söyledi.Tabata pişmanlığını hepimiz biliyoruz.En azından tello ve yusufun formsuz dönemlernde yararlanmak için yapılmış transfer.Kusura bakma ama şu yönetim yanlışlarını denizliden başka toparlayan görmedim ben.100. yıl dan sonra kısacası bilgiliden sonra.Sadece denizli gittikten sonra herşey düzelecekse denizliden önce niye düzelmedi.Şu durumda alabileceğimiz en üst düzey teknik adama sahibiz.Denizlinin eline versinler 100 milyonluk transfer bütçesi oda kursun şampiyonlar ligine oynayacak takım.Teknik direktör bir işin 100 de 10 dur.Geri kalan kısmı futbolcu kalitesinde biter.Eldeki imkanlarlada hayalimizdeki futbolcular alınmaz.Klübten sızdırılmıyor ama yönetim 100 de 100 doğru işleri yaparsa zaten takımın başına beni koysan şampiyon olur.Bu yoklukta(teknik anlamda yaptıkları tartışılır)psikolojik olarak bu ortamı kaldıracak bir teknik direktör bulamayız(rijkaard ı da görüyoruz)...