![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | ayrica su bilica ilkbasta olmak üzere emre ve luganonun feci birsekilde geberislerinin haberini almak icin neler vermezdim.cünki bunlar yasamayi bile haketmeyen sereflice bile ölmeyi haketmeyen lanetli yaratiklardir.istanbulda bunlari hicmi bjk liler göremiyor biryerde anlamiyorum | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Öncelikle kendimize bakıyorum. Sahaya çıkan kadro. Sivok,Ferrari,İbrahim Toraman,İbrahim Kaş = 4 Tane Stoper! İbrahim Üzülmez,İsmail,Tello = 3 tane Sol Bek! Fink , Ernst = 2 Tane mücadeleci orta saha! Bobo = 1 Tane çaresiz gol arayan forvet! Rüştü = Kaleci ((= Tamam eksik filan çokta maça bu kadro ile çıkılmaz be Mustafa Hoca. Alex'e adam markajı vereceksen İbrahim Toraman değil Fink olmalı o kişi. Neyse fazla uzatmayalım.. Artık olan oldu.. Sevinmek için sevmedik.. Gelelim lanet olası hakem ve fenerli futbolculara. Bir takım bu kadar mı karaktersiz olur ya ? Hayatımda ilk kez bir futbolcuya sakatlan geber gibi beddualarda bulundum ya. Hakem zaten skandal. Söyleyecek son cümlem: Bu lig için fazla şerefliyiz; bir o kadar da yetersiziz. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |