![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | neyi kimi gönderiyorsunuz delgadoyu gönderin runjeyi gönderin boboyu gönderin onu gönderin bunu gönderein bir şey kalmadı zaten bir de rico gönderelim tam olsun töbe töbe | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | desteklemekten başka şansları yok ki olan olmuş paralar werilmiş,e artık insanların kendilerine bi çekidüzen wermeleri gerekiyo,umarm msj yerine ulaşmıştır sayın başkan...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
-Runje antremanlarda öyle kurtarışlar yapıyor ki.Bazen biz bile şaşırıyoruz.Ama İnönü'ye çıktığında kendine olan güvenini kaybediyor.Biz de anlayamıyoruz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Başkan bu sene emin adımlar atarak yola çıktı bazı sorunlar yaşansa da (defansa adam alınamaması gibi) bu sene ki politikalarını beğeniyorum yönetimin ama umarım yönetim tigana ya taktik verdi tarzı saçmalıklara alet olmazlar eğer bu tür spekülasyonları engellemezlerse başından beri gösterdikleri tutuma yazık olur. Neyse önemli olan herkes işini yapsın gerisine karışmasın aynı beşiktaş seyircisinin yaptığı gibi. Ve ne olursa olsun bu sene sabır... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |