27-04-2010, 11:28
|
#1 |
saLLa
| Alıntı: FiratVarlikk´isimli üyeden Alıntı
HakLısın tabi canım.. HakLısın.. Gercekci Dusunuyorsun Sen Demi Onun İcin DestekLeyende Var Tabi Seni...Ben 18 Yasındayım henuz 2 tane sampiyonLugunu hatırLıyorum BEŞİKTAŞımın..Daha hic macına gidemedim Karabükte Oturuyorum CunKu Mac Gidicek Durumda Yok..Her ne oLursa oLsun ben öLene kadar aLmasın kupayı hatta 2.Lige dussun.Hic umrumda oLmaz sıcayım ne kadar kupa varsa..Her zaman aLkısLarım ben takımımı Her yerde gurur duyarım onunLa..Cunku ben SEREFiyLe oynayıp HAKKIyLa kazanan takımın bir taraftarıyım..Seyircisi degiLimki iyi futboL isteyim ne biLim kupa gormek isteyim..Taraftarıyım ben ne oLursa oLsun taraftarı..BEŞİKTAŞ her yeniLdiginde daha bir BEŞİKTAŞLI oLuyorum tribündeki destegi gorerek..Karabükspor BiLiyorsunuzdur hepiniz dogdugumdan beri karabukteyim karabukspor cıktı 1. Lige geLiyor iLce iLce geziyor..Herkeste bi destek bi tezahurat..Ben Bagıramıyorum DestekLeyemiyorum BEŞİKTAŞ oLmayınca icimden geLmiyor..Cok mu istiyorsunuz kupa kazanmak sampiyonLuk gormek...Gidin BarceLona yı tutun bak her sene kupa aLıyor..asıL kotu gunde destikLiceksin Takımını yoksa ne anLamı var taraftarLıgın? | helal sana kardeşim.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. |
| |