![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen Bir 41 Daha Çıkar | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genel anlamda bugünkü ortaya çıkan bu tablonun sorumlusunun yönetim olduğu konusunda hemfikiriz. Fakat son haftalarda ciddi anlamda toparlanmış bir Beşiktaş vardı. Ne zaman ki sakatlar art arda geldi , bir düşüş yaşandı tekrardan. Tam kendine gelecek derken , sakatlar iyileşti derken bu kez de hakemlerin mağduru oldu her zamanki gibi Beşiktaşımız. Yani sadece 41 gol atabilmişse bu takım sorumlusu , başta yönetim , sonra şansızlık , hakem hataları ve maç esnasında bazı oyuncuların saç baş yolduracak kadar yapmış oldukları bariz hatalar. Umuyorum seneye aynı hatalar tekrarlanmaz.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sezon başında kabiliyetsiz Nobre'ye 2M euro verildi bildiğim kadarıyla ve Nihatla da 3.5M euro ya anlaşıldı. Bobo gidicek kalıcak derken küstürüldü ve diğerlerinden çok az bir para alıyor. Tello ve Holosko da az para alıyor Nobre ve Nihata göre. Sezon başında aradaki para farkı bu kadar açılınca sanıyorum hepsi moral ve motivasyon olarak düştüler. Sezon ortalarına doğru anca Bobo birz toparlayabildi. Hücuma dönük oyuncuların hiçbirinden bu sene bir verim göremedik. Kötülerin iyisi olarak Bobo önplana çıktı. Kalıcaksa bari aldığı parada iyileştirme yapılsın.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
m.denizliyi eklemeyi unutmuşun. bence yönetim ve denizli baş sorumludur.futbolcu da suçlu ama uygun futbolcuyu almayıp var olanlarıda uygun yerdeoynatmayan asıl suçludur. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Başında ADAM gibi bir BAŞKAN, adam gibi Bir TEKNİK DİREKTÖR yoksa Elinde Doğru Düzgün ne Orta Saha ne Sağ Kanar nede SOl Kanat Hücum Oyuncısı Yoksa ve hücuma göbekte katkısı olsun diye gidip 8 milyon Euro saydırıp Tabata yı Aldığı halde o adamı kullanamamışsak. Suçlu içbir işte anlamayan Demirören ve Teknik Direktör lüke alakası olmayıp Tatil Parasını çıkarmaya gelen Eski LigTV yorumcusu Mustafa Denizli.dir.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Son derece doğru bi tespit..Burada hatayı sadece dışarıda aramaktansa kendi içimizdeki sorunlara öncelikle çözüm bulmalıyız..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 - Kimsenin içine sindiremediği yaptığı her hareketi yanlış olan kulubu bakkal yönetir gibi yöneten bir başkan 2 - Sene başında gitsem mi kalsam mı arasında kalmış kadrosu sistemi belli olmayan bir hoca 3 - Sözleşme imzalanırken uçuk fiyatlar isteyen ama bunu futboluna yansıtamayan ruhsuz futbolcular 4 - Sadece tribüne geldim demek için gelen elinden telefonunu düşürmeyip sürekli video ve foto çeken taraftar. Bunlar sadece kendi içimizde ki sorunlarımız bunların dışında gelişen olayları saymama gerek yok zaten bu sorunlar bu tabloyu çıkardı karşımıza. Ortada bir başarısızlık var ve bunda yüzdesi büyük küçük herkesin hatası var. Sağlık olsun önemli olan bundan ders çıkarabilmek. Kötü olduğumuz bir sezonda bile yarışın sonuna kadar içinde yer alıyorsak iyi olduğumuzda neler yaparız varın gerisini siz düşünün. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
3. madde ise yillarca tartisilir.Ben futbolun icinde ruh v.s. gibi metafizik olaylara inanmam.Futbolcu dogru kullanilirsa ondan en yuksek verimi alirsin.Ama eldeki adamlara ozellikle onde(hucuma yonelik) oynayanlara ederinden fazla para verip beklentiyi yukseltirsen,onlardan yeteneklerinden fazlasini beklersen becerebileceklerinden de azini alirsin.Bobo,Nobre,Holosko,Tabata hatta solbek olarak alinan Tello bizden aldigi paralari,taraftardan aldigi yildiz muammelesini ruyalarinda gorurmuydu acaba? Buda tamamen yonetim kabahati.Sonucta bu futbolcular bize imza attirin diye kimseyi tehdit etmedi.Kabahat onlarda degil onlari alanlarda.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 41 golün atılmasındaki en büyük sorun bence takımda ismail köybaşı haricinde günümüz futboluna uyan kanat oyuncusu olmaması.ismail köybaşı da sol bek takımda bir tane açık kanat oyuncusu bulunmamaktadır.m.denizli geçen senenin başında yönetimden 1 adet sol açık istemiştir.yönetim ise yusuf holosko tello ve nihatın kanat oyuncusu olduğu görüşü ile sol açığa ihtiyacı olmadığını söylemiştir.hala daha m. denizlinin sol açık istediğini biliyoruz.ama bu vizyonsuz yönetim alırmı bilemiyorum
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |