Alıntı:
OutKast´isimli üyeden Alıntı
Beşiktaş'a Gelmesi İçin Bir Futbolcunun Heleki Volkan ŞEN'in Şampiyonlar Ligi Şartı Koyması Gibi Birşeyde söz Konusu Olamaz Bursaspor Bugün Şampiyonlar Liginde PEKi YARIN Bizim Bu Yaptığımız Teklifi Kimse Yapmaz Bir İki Sene sonrada Bedavaya Gider Oyuncu Bursa Avucunu Yalar Ertuğrul Hocanın Volkan ŞEN'in Önünü Açması Gerekiyor Beşiktaşta bir Daha Böyle Cazip Bir Teklifle Kapıyı Çalmaz . Şimdi Volkan Oynasın Şampiyonlar Liginde İlk 11de Peki Yarın ne Olucak ??
Son Cümlem İse Bunlar Benim Fikirlerim Ve Sen Bu Forumdaysan Benim Fikirlerime Saygı Duyacaksınki Bende Senin Fikirlerine Saygı Duyayım Bursasporun Gücü Belli Ben İstemezmiyim Çeyrek Final Oynasınlar Ama Zor Benim Derdim VOlkan Şen Meselesi Bence Böyle Bir Cazip Teklifte Oyuncunun Önünü Açmalıydı Bırakmalıydı Bugün Böyle Yarının Getirisi Götürüsü Ne Olur Kestiremeyiz |
volkan sen besiktasa gelince sence mustafa denizliyle önümü acilacak yoksa yedek kulübesinemi hapsolacak, hem bence sampiyonlar liginde iyi performans gösterirse önü acilir avrupadan teklif alabilir , seneye besiktasin zaten uefa sansi bile yok ben bunu demek istiyorum yoksa bende volkani besiktasta görmek isterim ama mustafa denizli td oldugu sürece bizden uzak dursun yoksa harcanip gidecek....bu arada senin fikrine saygisizlik yapmadim burasi bir forumsa karsilikli fikir alisverisinde bulunmak normal bence ama ben mustafa denizliye iyi hoca degil dedigim icin yada elestirdigim icin forumdan banlandim bikackere, sebebide küfürmüs benim su forumda küfür icerikli bir yazimi göstersinler hepsine hak vercegim...