Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
fink gidince çok ararsın abi o bölgede fink gibi dikine oynayan adam. Büyük maçların hepsinde en etkili oyuncumuz finkti. Takım istikrar sağlarsa çok faydalı oyuncu fink e tabata nobre yusuf gibi muamele göstermeyi bırakın biraz insaf ya bütün sene yırtındı bu adam sahada basmadık yer bırakmadı oynadığı maçlarda. Beşiktaş ın şu yetersiz kadrosunda farklı bir şeyler yapmaya çalışan nadir oyunculardandı fink ernstle iyi bir uyum yakalamasaydı bu sene ilk 5 de bile zor tutunurduk. |
valla gercegi söylemem gerekirse finki hic aramam necip o bölgede en az fink kadar basarili olabilir , artik birakalim su daha cok genc ayaklarini avrupada büyük takimlar bile 17-18 yasindaki gencleri direk oynatiyor biz ise 10 dakika sans vermeye bile korkuyoruz, bu arada fink aldigi parayi hak eden futbolculardan istikrarini hic bozmadan sezonu bitirdi birsey demiyorum ama hem ernst hem fink ikisi bir arada olmaz ozaman takim ortasahada cok defansif kaliyor necip izlediysen son bursa macinda ileriye cikti adam gecti tehlike yaratti bu arada defansada yardim etti bize o tarz oyuncu lazim ernstin yanina ve necipte israr edilirse bu isi cok iyi yapacak gibi...finke tesekkür edip yollarimiz ayirmamiz lazim benim fikrim tabi sen baska düsünebilirsin ....gerci bu yazdiklarim hep bos sanki denizli seneye hazirlik maclari haric necipe sans verecekmis gibi bende konusuyorum burda hatta insallah takimdan göndermez batuhan,erkan,aydin,serdara yaptigi gibi cünkü besiktasta artik oynamak icin 30 yasin üzerinde olmak lazim...yas ortalamamiz bazen 31 falan cikiyorduk maclara...avrupanin en yasli takimlarindan biriyiz