![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ne olur ne olmaz bilmem de q7 i istemiyorum artık 2 senedir doğru dürüst top oynamayan adamın böyle şımarıklık yapmasını anlayamadım 3.5 milyon euro yu kabul etmiyomuş ta 4.5 istiyomuş hadi ordan lazım değil böyle adam kalsın bakalım ne yapacak avrupada bu zayıf haliyle şu durumunda bu paraya iş yapabileceği tek yer Türkiye o apaçi kılıklı kafasına bunu sokmazsa daha da zor görür o paraları. Konu dartheagle tarafından (31-05-2010 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
kadroya gelince bence olacak kadro su rüştü toraman sivok ferrari köybaşı hilbert fink ernst quaresma nihat bobo çünkü hocanın schuster olacagını dusunuyorum ve kuracagı kadro muhtemelen bu. nihat delgado degisikligi de olabilir kadroda | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2010 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı: 2. yarı oyuna girebilir ama fink baslayıp onların ofanstakileri yormalı biraz | |||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() apaçii falan ama adamm tarzz be kardeşimm..şekli yeterr...valahii bunu izlerken millet tribünden aşagı düşerr...hareketler çalımlarr şutlar falan adam artizz resmenn..taa portodan ebridirr derdim ulan böle bi adam beşiktaşa gelsee diye...her şeyrüya gibii geliyor şu an ama inş gelirde ne kadar önemli bir karara imza attıgını anlar..gelsede insan üstü goller izlesenn ayak dışıyla gollerr ortalar falan gell nolursunn gelll beeeeeee queresmaaaaaaaaaa![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |