![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni teknik direktör (Büyük oranda Bernd Schuster) gelecek. Tabata, Nobre ve Uğur kamp döneminde teste tabii tutulacak. Holosko ve Tello’nun kaderi ise Dünya Kupası’na endeksli... Geçen sezonu 4. sırada tamamlayıp büyük bir hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş’ta yeni hoca ile birlikte kadroda da geniş çaplı bir değişim söz konusu. 6+2+2 yabancı kararıyla biraz olsun rahatlayan Siyah-Beyazlılar’da kamp döneminde önemli bir süreç yaşanacak. Kaderleri belirsiz olan futbolcular teste tabii tutulacak. 8 milyon Euro’luk bonservis ücretinin gölgesinde kalan Tabata, bekleneni veremeyen ve yüksek maliyetiyle dikkat çeken Nobre, 1+1 yıllık sözleşme uzatılan Uğur İnceman kendilerini göstermeye çalışacak. Delgado da takıma dönecek ama şu anki görüntüye göre kimsenin yeri garanti değil. HOLOSKO YOL AYRIMINDA Dünya Kupası vitrinine çıkacak Holosko ve Tello’nun durumu ise gösterecekleri performansla alakalı. Eğer ikiliye kupa sonrası her hangi bir teklif gelirse satılmaları gündemde. Sağ kanada Hilbert’in alınması Holosko’nun ayrılığını güçlendiriyor. Zapotocny kesin olarak kadroda düşünülmüyor. Fink konusunda ise belirsizlik sürüyor. Eğer Schuster gelirse Alman oyuncunun şansı biraz olsun artıyor gibi görünüyor. Yusuf Denizlispor’a futbolcu antrenör oluyor. Geçen sezon Antalyaspor’da kiralık forma giyen Erhan’ın yeni sezondaki akıbeti de aynı olacak gibi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sadece queresmagelse bile yetmez..bu holoskodan nobreden cacık olmazz...uefada falan bi halt yiyemeyiz ..çok iyii bir forvet şart bize ilhan mansız tarzıı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() apaçii falan ama adamm tarzz be kardeşimm..şekli yeterr...valahii bunu izlerken millet tribünden aşagı düşerr...hareketler çalımlarr şutlar falan adam artizz resmenn..taa portodan ebridirr derdim ulan böle bi adam beşiktaşa gelsee diye...her şeyrüya gibii geliyor şu an ama inş gelirde ne kadar önemli bir karara imza attıgını anlar..gelsede insan üstü goller izlesenn ayak dışıyla gollerr ortalar falan ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de bi aralar o görüşteydim ama şimdi şakralarım açıldı gelmesin lazım değil ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Beyler daha transfer sezonu yeni açılmış,takımdaki hangi oyuncunun kalacağı belli değilken bu nasıl iştir? Neye göre kadro yapıyoruz?
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
2010 - 2011 Real Madrid Kadrosunu mu Yazdın ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |