![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Beşiktaş'ta her fırsatta futbolcularını eleştiren, kötü futbolun faturasını da oyuncularına kesen Teknik Direktör Jean Tigana, yönetim kuruluna verdiği raporda yine şikayetlerde bulunduğu ortaya çıktı. Lig TV'de yer alan habere göre Tigana, şikayetlerini şöyle sıraladı: 1 - Daha takım olamadık. 2 - Sakat futbolcular planlarımı alt üst etti. Kleberson, Koray ve Delgado'da problemler çıkmasaydı çok iyi oynayan bir takım izleyecektiniz. Kleberson, Koray ve Delgado olsaydı Tottenham'a yenilmezdik. 3 - Sahaya sürdüğüm futbolcular istediğimi yapmıyorlar. 4 - Futbolcular istediğim düzeyde değiller. 5 - Gençlerden Serdar ve Burak'dan memnunum ama daha çok çalışmaları gerekir. Tigana, raporunda savunma için yapılan eleştirilere katılmadığını belirterek, ligin en az gol yiyen takımlarından biri olduklarını da hatırlattı. Fransız teknik adamın kendisine sağ bek yerine stoperde oynamak istediğini bildiren İbrahim Toraman'a da "Eleştirilere kulaklarını tıka. Bu takımı ben yapıyorum. Ve senin sağbekteki futbolundan da son derece memnunum" dediği öğrenildi. Bu arada tavuk zehirlenmesi nedeniyle 4 kilo veren Delgado'nun durumunun iyi olduğu ve Bucaspor maçında görev alabileceği öğrenildi. kaynak: ligtv.com.tr
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |