![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bazı arkadaşlar 1 puana razı!!! arkadaşlar bu maçtan 3 puan cıkmazsa gruptan nasıl cıkacaz biri bana acıklasın ilk maçını kaybetmissin.(geriye 3 maç kalmış)leverkusen le yapacaksın ve o deplasmandan kesin 3 puan almalısınki bu ara Club Brugge yenmelisin ki dinomoyla berabere kalasın çünkü gruptan cıkmak için 7 puan lazım(sizin mantıgınıza göre dinomo leverkusen den kat kat iyi bir takım ve biz leverkuseni yeneriz dinomoyla berabere kalırız) bence tam tersi olması gerekiyo leverkusen deplasmanından bir puan dinomo deplasmanından 3 puan olması gerekiyo katılır ya da katılmazssınız bu benim fikrim ama arkadaşlar sunuda unutmayın biz BEŞİKTAŞIZ dinomadan beraberlik bekleyecek bir takım deiliz | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben o takımı buca zannetmeyecek kadar futbol bilgim var!!! ama sizinde dinomodan 1 puan cıkartıpta leverkuseni yeneriz demek(mantık olarak)hangi akla mantıga sıgıyo bende onu anlamadım tutturmussunuz bütün maçlarını kazandı diye orası romen ligi bırakında kazansın söleyin avrupada bi basarısı varmıymış bakın bakalım avrupada kaçıncı sıradaymış allah askına söleyin bana su oyuncuları varda dünya capında diye su oyuncusu varda beşiktasta rahat oynar diye diyemezsiz sayın (eagles 03 bjk)arkadasım | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |