![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Guest
| Alıntı:
bence Nobrenin yanında gökhan ünal da değil daha kaliteli isim lazım...gökhandan daha kaliteli türk yoksa yabancı olsun farketmez...ama mutlaka kaliteli bir isim lazım son vuruşları falan iyi olan.... | |||
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | vestelli Rafael nasıl olur? ligde 7 golü var. son vuruşları gayet iyi bence. uyumu kolay olur Brezilyalı, transferin son gününde gelmişti vestele meduna gittikten sonra.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| olabilir ama benim dediğim isim carew gibi bir isimden bahsettim...ailton gibi son vuruşları iyi olan bir golcüden bahsettim... | ||
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rafael nispeten sprinter bir oyuncu. sprinter kelimesi aradığımız golcüyü iyi tarif ediyor.
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | son vuruşları dediğin gibi çok iyi olması bizim için yeterli çünkü genelde futbolu rakip yarıalanda oynuyoruz türkiyede bi martins kadar sprinter olmasa da nispeten hızlı ve ben rafaeli martinse tercih ederim youla çok sprinter bir oyuncuydu ama bize göre değildi bu tür oyuncular kontratak oynayan takımlarda daha çok iş yapar.
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |