Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
ben bu senin yazdıklarını aynen sana cevap olarak yazabilirim ki  çok güzel söylemişin 90 lar futbolu yok artık bir oyuncu ne kadar oyunun içindeyse ne kadar mücadele ediyorsa öyle varolabilir oyunda ya da Queresma gibi inanılmaz yeteneklere sahip olmanız lazım ki tolere edilebilsin ki bi takımda bir Queresmadan fazlası da bugünlerde futbol adına büyük risk. Bunu Arjantin Almanya maçında gene görmüş olduk. Delgado lu Queresma lı Nihat lı Bobo lu bir ilk 11 le Beşiktaş ilk 3 e zor girer o zaman beklediğimiz de izlediğimiz de bişey kalmaz ortada bana göre. Delgado maçın sıkıştığı anlarda çok iyi bir alternatif olabilir ama kesinlikle Beşiktaş ın as oyuncusu olmamalı. Delgado nun bana yaranmasına da gerek yok forum geçmişini kurcalarsam sana onu zamanında nasıl deli gibi savunduğumu da gösterebilirim ama anladım artık ona güvenmekle Y.D. ye güvenmek arasında hiç bir fark yok dengesiz futbolcu bu onu sevmediğimi göstermez Beşiktaş ı sevdiğim için böyle söylediğimi anlaman lazım. |
takım olamayan bir BEŞİKTAŞ'ta sanki Q7 nin inanılmaz yetenekleriyle tek başına takımı sırtlayacak mı zannediosun, bizim hatamız senelerce bu oldu işte .. delgado'dan tek başına takımı sırtlamasını bekledik hep, ama olmadı neden çünkü biz tıkır tıkır işleyen bi takım hiç bi zman kuramadık onun döneminde, neymiş delgado pas hatası yapıomuş tamam hataları yok diil de biraz insaflı olun yaa tam hücuma çıkılacak adam kaldırıo kafasını etrafında kimse yok, 1 belki 2 tane forvet var önünde defansa takılmadan ya onları golle buluşturcak ya da kendi bişiler yapacak .. var mı böle bi mantık ? yine klasik olcak ama toplu savunma toplu hücum diyoruz ya hep, takım ileri çıkamıosa ve delgado'nun bi yığın savunmacı arasındaki pası takılıosa orada oturup düşünmek lazım pası geçiremeyen delgado'yu değil de hücuma kalkamayan takımı sorgulamak lazım bahsettiğim 90'ların futbolu bu anlayana tabi.. neyse tek temennim takım olmamız, onu başarırsak delgado'yu herkes görecek